+Alex Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Postat Noiembrie 1, 2014 Am decis sa postez gamemodel Quitzone din motive ca multi nobi il au si fac bani pe urma luiServerul contine urmatoarele factiuni:Police Departament -Federal Bureau Investigation -National Guard -Medics -The Mafia -The Triads -Hitman Agentia -Taxi Company -License Faction -Los Santos Vagos -Varrios Los Aztecas -Ballas -GroveCluburi : NFS Club -NRG Club - Sistem de war ( In fiecare seara la ora 21:00 )- Mini-Eventuri + Arena ( Eventuri cu majoritatea armelor)- Derby Destruction cu Monster-uri.- Derby Destructuion Hunter.- Minigun Event- Gungame Event.- Tec9 Event .- Deathmatch Event.- Tank Arena- Vortex ,Kart , Races etc...Serverul detine urmatoarele joburi:Legale:-Detective (Detectiv)-Lawyer (Avocat)-Car Mechanic (Mecanic de masini)-Bodyguard (Garda de corp)-Car Dealer (Vanzator de masini)-Boxer-Bus Driver (Conducator de autobuz)-Trucker (Camionagiu)-Garbage Collector (Gunoier)-Paper Boy (Ziarist)-FarmerIlegal:-Arms Dealer (Traficant de arme)-Drug Dealer (Traficant de droguri)-Whore-Car Jacker (Spargator de masini)Link Dowload: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Linux Postat Iunie 4, 2015 Raport Postat Iunie 4, 2015 lol, gm-ul ăsta îl știu decând m-am apucat de samp (2012) TOPIC VECHI
Postări Recomandate