Sari la conținut

Data închiderii a acestui server :(

Recommended Posts

Salutare tuturor! După cum știți, unii dintre voi, pe 18 august serverul nostru SA-MP eXtreme Stunt Cloud se va închide, din păcate. Am de gând să-l închid deoarece îl țin cam degeaba; n-are rost să plătesc hostul (nu că ar fi asta o problemă), dar îl plătesc degeaba pentru 0/100. Vă mulțumesc pentru că ați fost aproape de mine în tot acest timp.

De reținut: În ultimele zile o să fac backup la baza de date, pentru că, dacă o să mai redeschid acest server, măcar să fie salvate toate conturile și statisticile jucătorilor.

O zi frumoasă !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

GG, oricum nu trebuie sa fim tristi ca se inchide, trebuie sa ne bucuram ca a fost deschis si inca mai avem timp sa facem momente frms pe sv + cum a zis si air sv ul posibil sa revina deci nu vad suparare in chestia asta e foarte normal sa il inchida, ca vine si scoala nu mai are timp trb sa intelegem si cum ar fi sa stea 24/7 sa faca sv si in viata nu face nmk air parerea mea ai luat o decizie foarte buna si eu astept cu mare drag sa moderez sv ul cu bune/rele, sa facem cat mai multe momente frumoase.
              Air sa  nu fi suparat ca il inchizi etc ca ai 0/100 crdm ca sa atingi succes ul trebuie sa treci si prin momente dastea dar sa nu renunti eu crd in tn, spor si numai bine la toti 😀👍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...