Airsofty Postat July 30 Raport Share Postat July 30 Salutare tuturor! După cum știți, unii dintre voi, pe 18 august serverul nostru SA-MP eXtreme Stunt Cloud se va închide, din păcate. Am de gând să-l închid deoarece îl țin cam degeaba; n-are rost să plătesc hostul (nu că ar fi asta o problemă), dar îl plătesc degeaba pentru 0/100. Vă mulțumesc pentru că ați fost aproape de mine în tot acest timp. De reținut: În ultimele zile o să fac backup la baza de date, pentru că, dacă o să mai redeschid acest server, măcar să fie salvate toate conturile și statisticile jucătorilor. O zi frumoasă ! Twest1234, Yakuza. și Daviid 1 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yakuza. Postat July 30 Raport Share Postat July 30 pacat, sincer m-am distract pe xsc Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Airsofty Postat July 30 Autor Raport Share Postat July 30 Chiar acum, Yakuza. a spus: pacat, sincer m-am distract pe xsc Toți ne-am distrat, a fost o perioada destul de misto in care chiar ne a mers bine treaba cu serverul. Twest1234 și Yakuza. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+Marcu Postat July 30 Raport Share Postat July 30 o să imi fie dor să ma joc pe sv Twest1234 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+Twest1234 Postat July 30 Raport Share Postat July 30 GG, oricum nu trebuie sa fim tristi ca se inchide, trebuie sa ne bucuram ca a fost deschis si inca mai avem timp sa facem momente frms pe sv + cum a zis si air sv ul posibil sa revina deci nu vad suparare in chestia asta e foarte normal sa il inchida, ca vine si scoala nu mai are timp trb sa intelegem si cum ar fi sa stea 24/7 sa faca sv si in viata nu face nmk air parerea mea ai luat o decizie foarte buna si eu astept cu mare drag sa moderez sv ul cu bune/rele, sa facem cat mai multe momente frumoase. Air sa nu fi suparat ca il inchizi etc ca ai 0/100 crdm ca sa atingi succes ul trebuie sa treci si prin momente dastea dar sa nu renunti eu crd in tn, spor si numai bine la toti Airsofty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum