m0untain Postat April 27 Raport Share Postat April 27 Saluuuut ! Am decis astazi sa va postez primul meu gamemode facut cam 85% de mine de la 0. Mai pe scurt, povestea acestui minunat GM a inceput in 2018, cand voiam sa imi fac server de stunt. Au tot fost valuri cand lucram, iar dupa uitam de el prin calculator. In decursul a 2 ani de munca, nici pana in ziua de azi nu a fost terminat. Am decis sa il postez deoarece dupa parerea mea Stunt e un mod mort de joc, iar poate pentru cineva va fi folositor. Sunt multe functii din alte GM-uri prin el ( ESS, RRS, etc... ). Din pacate nu mai am nici baza de date, nimic. Am ramas doar cu sursa. P.S la un moment dat am lucrat si 48 de ore incontinuu la acest GM fara somn. Va atasez cateva filmari din perioada in care lucram la el: Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid, florin.xd, Xarrow și 3 others 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviid Postat April 27 Raport Share Postat April 27 Frumos, gm-ul. Tristă faza cu UltraPhase.ro RIP Oricum, arată bine. Păcat că nu ai încercat cu el ca poate avea succes.. Fiindcă este cu mult peste alte gamemoduri. m0untain 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xarrow Postat April 27 Raport Share Postat April 27 Arata si e destul de ok. Dar nici in ziua de azi nu am inteles treaba cu: "fac gm de la 0 dar iau sisteme si functii din alte gamemoduri." m0untain 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0untain Postat April 27 Autor Raport Share Postat April 27 Acum 7 minute, Xarrow a spus: Arata si e destul de ok. Dar nici in ziua de azi nu am inteles treaba cu: "fac gm de la 0 dar iau sisteme si functii din alte gamemoduri." Teoretic, faza cu “fac gm de la 0 dar i au din alte gm uri” era pentru a mai reduce din timpul de munca. Nu era o problema sa fac totul cap coadă de la 0, dar din dorința de a deschide serverul mai repede am luat și din alte game mode uri unele sisteme. Si cu toate astea, tot nu am reușit sa îl termin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xarrow Postat April 27 Raport Share Postat April 27 Acum 5 minute, m0untain a spus: Teoretic, faza cu “fac gm de la 0 dar i au din alte gm uri” era pentru a mai reduce din timpul de munca. Nu era o problema sa fac totul cap coadă de la 0, dar din dorința de a deschide serverul mai repede am luat și din alte game mode uri unele sisteme. Si cu toate astea, tot nu am reușit sa îl termin. Inteleg scopul pentru care ai luat sisteme. Dar daca lenea e mare mai bine nu-ti mai bati capul si iei un gm oarecare si ii faci direct edit vorbesc in general. E mult mai simplu sa faci un edit la un gm decat sa faci unul de la 0 cu alte sisteme din altele pentru ca oricum o sa arate precum restul care sunt deja pe net Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0untain Postat April 27 Autor Raport Share Postat April 27 Chiar acum, Xarrow a spus: Inteleg scopul pentru care ai luat sisteme. Dar daca lenea e mare mai bine nu-ti mai bati capul si iei un gm oarecare si ii faci direct edit vorbesc in general. E mult mai simplu sa faci un edit la un gm decat sa faci unul de la 0 cu alte sisteme din altele pentru ca oricum o sa arate precum restul care sunt deja pe net Nu putem spune ca lenea a fost un motiv principal, având în vedere ca am și specificat ca am lucrat la un moment dat 48 de ore fara somn. Motivul a fost mai mult dorința de a-l deschide mai repede. Ideea de edit la un gm nu e rea, dar preferam totuși sa fac așa nu doar pentru a căpăta experiență dar in multe dintre game mode uri de pe net trebuie să stai să editezi mult și bine. Așa ca de multe ori când luam sisteme din alte game mode uri le modificam pe placul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xarrow Postat April 27 Raport Share Postat April 27 Acum 4 minute, m0untain a spus: Nu putem spune ca lenea a fost un motiv principal, având în vedere ca am și specificat ca am lucrat la un moment dat 48 de ore fara somn. Motivul a fost mai mult dorința de a-l deschide mai repede. Ideea de edit la un gm nu e rea, dar preferam totuși sa fac așa nu doar pentru a căpăta experiență dar in multe dintre game mode uri de pe net trebuie să stai să editezi mult și bine. Așa ca de multe ori când luam sisteme din alte game mode uri le modificam pe placul meu. Inca-mi amintesc cand stateam si eu cu orele sa lucrez la alte gamemoduri. In cautarea de experienta o faci si o gasesti chiar si atunci cand nu faci nimic de la inceput. Acum fie vorba indiferent de ce ai facut sti sigur ca ai reusit si ai capatat experienta aia. 🫡 m0untain 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+florin.xd Postat August 30 Raport Share Postat August 30 taree Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
+idk Postat September 24 Raport Share Postat September 24 Link? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum