Daniela Postat Martie 8, 2024 Raport Postat Martie 8, 2024 Nume & Prenume: Lipan Daniela Vârsta: 22 Locatie: Romania Contact: nu necesita Ocupatie: muncesc Hobby-urile tale: gătitul Jocul tau preferat: samp Forever Deti steam? Daca da, ce ID?: Am, daca vrea cineva mă contactează in privat Joci pe vreun server din comunitate? Daca da, pe care?: inca nu, poate urmează Cum ai auzit de UltraPhase.Ro?: oho, de o viață glumesc, de peste 6 ani? Ce parere ai despre comunitate? Ce ar trebui sa schimbam?: inca nu mi-am făcut o părere despre actuala comunitate Te-ar interesa sa faci parte din staff?: va voi susinte de pe banca Ce le transmiti membrilor de pe comunitate?: Mult succes și realizări! PS: nu criticați prezentarea mea Yakuza., IonutRLS, Daviid și 1 altul 4
IonutRLS Postat Martie 8, 2024 Raport Postat Martie 8, 2024 Bine ai revenit, ne bucuram ca ai revenit!! Daniela 1
Daviid Postat Martie 8, 2024 Raport Postat Martie 8, 2024 Bine ai revenit! Sper sa rămâi alături de noi acest an in comunitate, chiar dacă este mai complicat cu activitatea in ziua de azi. Daniela 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum