Xarrow Postat Martie 2, 2024 Raport Postat Martie 2, 2024 Heyo,dupa cum stiti am facut un edit la SSR V5: Style Stunt Romania. Nu am sa incep sa scriu toate detaliile pe care le-am facut la GM. Tot ce pot spune este ca am lucrat la el cat sa mi se para destul de ok. Dupa cum deja stiti,doar cativa dintre voi l-ati vazut,si sper ca va placut. Am sa las aici ss-uri de pe SSR V5 Edit. Si un link de descarcare: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare deno, heyo, ghosty2004 și 3 alții 5 1
Airsofty Postat Martie 2, 2024 Raport Postat Martie 2, 2024 Îmi place mult cum ai editat acest gamemode, din partea mea ai +1 Xarrow 1
Daviid Postat Martie 3, 2024 Raport Postat Martie 3, 2024 Frumos edit, felicitări! Ai lucrat ceva la el cu ogramada update-uri. Xarrow 1
deno Postat Martie 3, 2024 Raport Postat Martie 3, 2024 La fel cum zic baietii dd mai sus se vede ca ai adaugat si ai schimbat multe la el bravo +1 Xarrow 1
Daviid Postat Martie 25, 2024 Raport Postat Martie 25, 2024 @Xarrow nu mai functioneaza link-ul de download. Il poti uploada pe mega.nz cel mai ok?
Xarrow Postat Martie 27, 2024 Autor Raport Postat Martie 27, 2024 Link de descarcare schimbat,si buguri rezolvate. deno 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum