Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Aici am sa-mi postez eu creatiile..

25piqnl.png

2s7e7pu.png

10wln2v.png

2rcsz6d.jpg

2lvk1lh.png

15gzgh2.png

2hd5mdu.jpg 15q50zc.jpg 3178jk4.jpg 5mmm8l.jpg

Axq1PpQ.png 5htFM3i.png 2laaezk.png NubBMia.png

MmI0AP3.png MxsY6Aa.pngZc2U8wu.png -mai am foarte multe..

Postat

Faine

Postat

Faine

Mersi!

ON: Mai multe pareri?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Frumos, bravo.

Postat

Daca va plac imi puteti da designer GFX..

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Frumoase ;)

Postat

Am luat si eu un avatar din portofoliul tau ;) imi plac mult.Daca poti sa scrii la avatarul meu TheDanyel te rog.

Postat

Am luat si eu un avatar din portofoliul tau ;) imi plac mult.Daca poti sa scrii la avatarul meu TheDanyel te rog.

Daca iti place,ia-o,nu prea am avut timp si am facut-o repede..

r07QVOS.jpg

Postat

Sunt frumoase!!

Postat

ai probleme la redimensionare si la text.

Postat

ai probleme la redimensionare si la text.

Esti tu mare designer,apropo 150x250 e cea mai buna ;)

Postat

sincer la multe ai pus decat textu stiu asta pt ca am stockurile si arata la fel ;)

Postat

Nu imi plac, sunt prea simple text-ul, este prea slab nu am vazut nici una cu sub-text Ultraphase.ro sau UP?!

Mai lucreaza la text si incearca sa folosesti blur-ul mai la 10-20 %!

Postat

super ador asa lucrari in photoshop ;) Like

Postat

Sunt foarte frumoase. Am si eu o rugaminte daca vrei sa imi faci o poza cu numele LemoN , nu conteaza poza doar sa fie poza :D

Postat

Super arata frumos

• 2 luni mai târziu...
Postat

Frumos! GG :)

Postat

Sincer , iti apreciez efortul depus! Foarte frumos! Voi depune si eu o cerere pentru avatar daca nu te voi stresa! 10/10

Postat

uuuuuu. Ce-mi place ba frate,super tare. Like+1337.! Sa traiesti! Mai posteaza avatare/semnaturi*ma inspir si eu*=)

Postat

Ai de lucrat cu text-ul!

• 2 luni mai târziu...
Postat

Aici am sa-mi postez eu creatiile..

25piqnl.png

2s7e7pu.png

10wln2v.png

2rcsz6d.jpg

2lvk1lh.png

15gzgh2.png

Ce faci ma? Imi furi creatiie ? Psd de la toate astea pana maine sau T/C pentru rip Rydere. P.S : te pupa 0bSc3n :* . Hai astept psd sau T/C;) 

Postat

Ce faci ma? Imi furi creatiie ? Psd de la toate astea pana maine sau T/C pentru rip Rydere. P.S : te pupa 0bSc3n :* . Hai astept psd sau T/C;)

Stiam ca-s plagiate... dupa cum a pus textul pe ele cu numele lui .

Postat

Nu a pus nici un text pe ele, este direct lucrarea luata din portofoliul meu de pe CG* :-j

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...