deno Postat Ianuarie 30, 2019 Raport Postat Ianuarie 30, 2019 PUBG au facut o versiune a jocului pentru cei cu calculator mai slab dar deocamdata poti juca doar daca stai in thailanda Eu am gasit o metoda in care poti juca jocul chiar daca stai in europa(Stati linistiti, daca nu va merge metoda oricum jocul pentru europa se va lansa curand) Acuma la cerintele minime e minim i3 si minim intel hd graphics 4000 dar pot spune ca e chiar optimizat pentru calculatoare slabe pentru ca eu joc in 60-90 FPS pe un Intel Core 2 Duo E8400 2.0 ghz si pe un AMD Radeon HD 5700 Series Nu sunt eu cine stie ce in PUBG)) nu am castigat nici un meci dar am facut 7 kill-uri Jocul merge fara lag(Cand ajungi jos cu parasuta am vazut sa lagheze dar pentru o singura secunda dar nu sunt sigur daca e doar de la mine si daca se intampla si voua) Cei care primiti o eroare si scrie acolo UNCHARTED nu dati nici ok nici x trageti eroarea intr-un colt al ecran-ului ca nu va deranjeaza gameplay-ul (NU DATI NICI PE OK NICI PE X TRAGETI EROAREA INTR-UN COLT AL ECRAN-ULUI SA NU SE VADA.sa nu va deranjeze) Varianta full a jocului pentru europa se va lansa curand si va fi disponibila desigur si in romania Daviid 1
Daviid Postat Ianuarie 30, 2019 Raport Postat Ianuarie 30, 2019 Frumos joc, link download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Acum il descarc si eu sa vad ce ii poate capul.
deno Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Raport Postat Ianuarie 30, 2019 Acum 49 minute, Daviid a spus: Frumos joc, link download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Acum il descarc si eu sa vad ce ii poate capul. sunt multe ip-uri de la proxy care nu merge, cauti pe net thailand proxy free si o sa gasesti mai multe cauti tu unu care sa mearga
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum