NoLife Postat Ianuarie 20, 2019 Raport Postat Ianuarie 20, 2019 In acest topic va prezint Texture Studio Master, un mod mai avansat de a crea harti! In primul rand ii multumim lui Pottus pentru acest minunat FilterScript! Link oficial: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Cum il descarc? Accesam acest link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Apasam pe butonul 'Clone or download' dupa 'Download ZIP'. Dupa ce am descarcat fisierul il dezarhivam pe Desktop Descarcam ' This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare r' sau ' This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ' depinde ce aveti! Dupa ce am descarcat dezarhivam fisierul pe Desktop Copiem tot ce este in fisierul cu Texture Studio si il punem in fisierul ce am descarcat pe ultimul! Dupa ce am facut totul spus mai sus cautam 'sa-mp server' si dublu click pe el, se va deschide un panel de control, nu il atingem. Deschidem SA-MP si apasam pe iconita pentru a adauga un server la favorite un server si scriem 'localhost:7777'. Intram pe server si scriem '/thelp' pentru a afla toate comenzile ce le putem accesa. Cum incep? /NewMap - Pentru a creea o mapa noua /LoadMap - Daca nu ai terminat o mapa poti sa continuii folosind aceasta comanda /ImportMap - Pentru a importa o mapa ce ai facut in Map Editor /ExportMap - Cand consideri ca mapa este gata ii dai export si o salvezi cu codul 'CreateDynamicObject' /FlyMode - Pentru a te deplasa mai usor pe mapa /OSearch [nume obiect] - Pentru a cauta obiecte dupa un anumit nume cum ar fi '/osearch fence'. /CObject [ID] - Creezi un obiect dupa un anumit ID cum ar fi '/cobject 19073' /ox, /oy /oz, - Pentru a misca obiectul /rx, /ry, /rz - Pentru a roti obiectul Cum am spus si mai sus toate comenzile le gasiti accesand '/thelp'! - Harta exportata o poti gasi in 'scriptfiles -> tstudio -> Export Maps'! - Pe parcurs am sa las mici tutoriale! Cum sa scrii pe un obiect: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Cum sa texturezi un obiect: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare IMPORTANT: Daca ti se intampla sa primesti crash sau alte chestii ce te face sa iesi din joc mapa se salveaza automat! Sper ca am fost destul de clar, daca aveti probleme imi puteti da un PM pe forum sau pe Discord(NoLife#3815) idk, Rami și Daviid 2 1
Daviid Postat Ianuarie 20, 2019 Raport Postat Ianuarie 20, 2019 Super accest script. Foarte util accest tuorial. Multumesc! @NoLife Rami 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum