m0untain Postat Decembrie 30, 2018 Raport Postat Decembrie 30, 2018 Cred ca toti ati auzit de aceste device-uri. Cine nu a auzit de acest device, este invitat sa citeasca acest topic. Modulatorul FM este un device(again) care se conecteaza la bricheta masinii care transmite pe o frecventa(87.5 FM sau 108 FM). Cu ajutorul acestui device poti asculta muzica de pe telefon, auxiliar sau bluetooth, stick, microsd sau SD Pentru cei care au o masina mai veche cu un casetofon fara bluetooth, auxiliar sau stick, pot cumpara acest device. Acum depinde calitatea si calitatea acestuia, eu am cumparat pana acum 3 modulatoare si le-am modificat sa le pot baga la USB =]]. Am testat un Myria MY2101, Tuadia RDS Plus si ce am acum in prezent ProMate EZFM. Diferenta audio intre ele nu este asa de mare, cel mai probabil au acelasi chip de amplificare a sunetului. Voi ati avut pana acum un modulator FM? Daca da, ce model si o parere despre el. Dintre toate preferatul meu este Myria M2101. Nu are bluetooth dar la sistemul pe care ruleaza modulatorul este optimizat foarte bine. Pe ProMate EZFM nu pot reda muzica de pe stick, am incercat orice si inca voi incerca :)). A da, l-am postat aici pentru ca nu exista nicio sectiune de accesorii auto. IonutRLS și Daviid 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum