NoLife Postat Septembrie 29, 2017 Raport Postat Septembrie 29, 2017 Nick-ul: NoLife Problema :Timer Poze / video : nu e nevoie Alte cuvinte : Asa deci cand intri in un pickup cum e al meu de mai jos cum drq se baga treaba cu 'Wait %d:%d minutes'.. Stiam cum se face dar de mult nu ating pawno deci am si uitat if(PlayerInfo[playerid][Armour] ==1) { SendClientMessage(playerid,-1,"{FF0000}You can use Gang Armour only once every 1 minutes!"); return 1; } SetTimerEx("ArmourTimer", 60000, false, "i", playerid); SetPlayerArmour(playerid, 100); GameTextForPlayer(playerid, "~b~~h~Armoured",5000,3); PlayerInfo[playerid][Armour] = 1; } return 1; } Stiu ca e o prostie dar nu mai tin minte deci cine poate sa ma ajute sa bag acolo la sendclientmessage si treaba cu Wait are un +1 IonutRLS 1
+ASGOOD Postat Octombrie 1, 2017 Raport Postat Octombrie 1, 2017 Pui un forward ArmourTimer(playerid); Creezi un public ArmourTimer(playerid){ PlayerInfo[playerid][Armour] = 1; SCM(playerid, COLOR_CULOARE, "Mesaj"); return 1; }
NoLife Postat Octombrie 3, 2017 Autor Raport Postat Octombrie 3, 2017 Am deja forward deci sa fac si public? dupa pot baga sa iti zica dupa cate minute, secunde poti sa folosesti din nou pickup-ul?
Johnny # Postat Iunie 19, 2018 Raport Postat Iunie 19, 2018 On 10/3/2017 at 3:14 PM, NoLife said: Am deja forward deci sa fac si public? dupa pot baga sa iti zica dupa cate minute, secunde poti sa folosesti din nou pickup-ul? gettime() pe variabila. Variabila = gettime(); Variabila--;
Postări Recomandate