+Punker Postat Mai 3, 2017 Raport Postat Mai 3, 2017 Nick-ul : [K]Punker. Problema : Nu stiu de ce nu pot cumpara de la buyvip ce trebe. Poze / video : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Alte cuvinte : De exemplu, nu pot lua nici free, nu pot lua temporar, iar daca am temporar, cand iau permanent nu dispare ala temporar si goldu sa nu mai zic...
Daviid Postat Mai 7, 2017 Raport Postat Mai 7, 2017 Din ce gm este acest sistem de buyvip?! Din ESS sau?
+ASGOOD Postat Mai 7, 2017 Raport Postat Mai 7, 2017 Pune asa prima linie la vip temporar pt free :"if(PlayerInfo[playerid][pVip] < 2) return PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;" Si pt permanent pune asa tot prima linie: "if(PlayerInfo[playerid][pVip] < 3) return PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;" Ar trebui sa-ti mearga in rest, apropo, acete 2 coduri punele ca si doua reguli.
+Punker Postat Mai 11, 2017 Autor Raport Postat Mai 11, 2017 La 07.05.2017 la 23:29, ASGOOD a spus: Pune asa prima linie la vip temporar pt free :"if(PlayerInfo[playerid][pVip] < 2) return PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;" Si pt permanent pune asa tot prima linie: "if(PlayerInfo[playerid][pVip] < 3) return PlayerInfo[playerid][pVip] = 0;" Ar trebui sa-ti mearga in rest, apropo, acete 2 coduri punele ca si doua reguli. Am rezolvat cu primele 3 dar la gold am problema acuma, cand cumpar gold , nu imi baga temporar.... imi baga permanent
+ASGOOD Postat Mai 11, 2017 Raport Postat Mai 11, 2017 Pune toate liniile din comanda care tin de gold
Postări Recomandate