Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Ok frate, in primul rand eu nu stiu cu ce te-am deranjat :-??Daca te-am deranjat cu ceva spune-mi.

Postat

Morrr, te uiti sa vezi cum se scripteaza. =))))))))))))))))))))))))

Postat

pacat ca ai mentalitate de copil taran, pentru ca daca un *copil* ameninta cu flood nu inseamna ca e sclav, + ca imi place cum il faci *copil* pacat invidiosule cand erai mic erai maimuta nu copil nu? :(

Postat
9 hours ago, Spectra Phantom said:

pacat ca ai mentalitate de copil taran, pentru ca daca un *copil* ameninta cu flood nu inseamna ca e sclav, + ca imi place cum il faci *copil* pacat invidiosule cand erai mic erai maimuta nu copil nu? :(

Eu măcar nu sunt prost ca el și nu am de ce sa fiu invidios pe el,el m-a provocat cu flood și daia l-am făcut de tot căcatu.Eu cred ca tu ai fost trimis de el ca sa îi iei apărarea dar csf

Postat

Usor cu jignirile baieti. :-?

Nu prea inteleg de ce va certati, dar prea ati dat in mintea copiilor.

Postat
8 hours ago, RazorGamingHD said:

Eu măcar nu sunt prost ca el și nu am de ce sa fiu invidios pe el,el m-a provocat cu flood și daia l-am făcut de tot căcatu.Eu cred ca tu ai fost trimis de el ca sa îi iei apărarea dar csf

n-am fost trimis de el, pur si simplu imi place sa ma iau de cei care critica *copii* *sclavi*, pana la urma toti am fost si toti suntem copii, *sclavule*.

Postat

Copilu' de 12 ani e sclav, punct.
Respect pentru acest videoclip.

• deno a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...