m0untain Postat Februarie 24, 2017 Raport Postat Februarie 24, 2017 Ok frate, in primul rand eu nu stiu cu ce te-am deranjat Daca te-am deranjat cu ceva spune-mi.
+Dr.of.Cezar Postat Februarie 24, 2017 Raport Postat Februarie 24, 2017 Morrr, te uiti sa vezi cum se scripteaza. =))))))))))))))))))))))))
deno Postat Februarie 24, 2017 Raport Postat Februarie 24, 2017 pacat ca ai mentalitate de copil taran, pentru ca daca un *copil* ameninta cu flood nu inseamna ca e sclav, + ca imi place cum il faci *copil* pacat invidiosule cand erai mic erai maimuta nu copil nu? Dr.of.Cezar și Natsu 2
+RazorGamingHD Postat Februarie 25, 2017 Autor Raport Postat Februarie 25, 2017 9 hours ago, Spectra Phantom said: pacat ca ai mentalitate de copil taran, pentru ca daca un *copil* ameninta cu flood nu inseamna ca e sclav, + ca imi place cum il faci *copil* pacat invidiosule cand erai mic erai maimuta nu copil nu? Eu măcar nu sunt prost ca el și nu am de ce sa fiu invidios pe el,el m-a provocat cu flood și daia l-am făcut de tot căcatu.Eu cred ca tu ai fost trimis de el ca sa îi iei apărarea dar csf
Daviid Postat Februarie 25, 2017 Raport Postat Februarie 25, 2017 Usor cu jignirile baieti. Nu prea inteleg de ce va certati, dar prea ati dat in mintea copiilor. Dr.of.Cezar 1
deno Postat Februarie 25, 2017 Raport Postat Februarie 25, 2017 8 hours ago, RazorGamingHD said: Eu măcar nu sunt prost ca el și nu am de ce sa fiu invidios pe el,el m-a provocat cu flood și daia l-am făcut de tot căcatu.Eu cred ca tu ai fost trimis de el ca sa îi iei apărarea dar csf n-am fost trimis de el, pur si simplu imi place sa ma iau de cei care critica *copii* *sclavi*, pana la urma toti am fost si toti suntem copii, *sclavule*. Dr.of.Cezar 1
+Natsu Postat Februarie 25, 2017 Raport Postat Februarie 25, 2017 Copilu' de 12 ani e sclav, punct. Respect pentru acest videoclip. RazorGamingHD 1
Postări Recomandate