m0untain Postat Februarie 20, 2017 Raport Postat Februarie 20, 2017 No poftiți, luați cât e cald si cât timp e la reducere This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Are o față de ***** ***** Natsu și IonutRLS 1 1
IonutRLS Postat Februarie 21, 2017 Raport Postat Februarie 21, 2017 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mi-ai facut ziua fericita :)))))))) ce-am mai ras :))) o facut comunitatea cu cardu lu` masa :)))))))))))) daca afla masa ca-i lipesc "heuroi" ii bate cu cureaua uda =))))))))))))) WOLF_ALPHA 1
deno Postat Februarie 21, 2017 Raport Postat Februarie 21, 2017 sincer eu daca ar fii sa ma iau de cineva inainte sa ma iau de fata lui m as uita in oglinda prima data. Natsu 1
m0untain Postat Februarie 21, 2017 Autor Raport Postat Februarie 21, 2017 39 minutes ago, Spectra Phantom said: sincer eu daca ar fii sa ma iau de cineva inainte sa ma iau de fata lui m as uita in oglinda prima data. Tu stii sa comentezi aiurea doar ca esti pe comunitatea lor
Daviid Postat Februarie 22, 2017 Raport Postat Februarie 22, 2017 Ce ai ma cu baiatu? Este si el micut, 10 - 11 ani cat o avea, are mare comunitate
deno Postat Februarie 23, 2017 Raport Postat Februarie 23, 2017 On 2/21/2017 at 2:59 PM, BlackGamer04 said: Tu stii sa comentezi aiurea doar ca esti pe comunitatea lor nu sunt, am fost sunt niste ratati, i am ajutat cu o tema cu un logo si am primit rank down si ban .-. chiar daca mi s a intamplat asta, ar fii mai ok sa nu te iei de cineva pentru ca daca el s ar lua de tine acum pe ultraphase tu l ai ruga pe david sa stearga topic ul si el daca l ar ruga pe david nu ar sterge topic ul
+Natsu Postat Februarie 23, 2017 Raport Postat Februarie 23, 2017 Colegu' de 12 ani, inainte sa postezi uita-te in oglinda Daca mai postezi asa ceva primesti warn, nu esti la CENZURA pe tarla sa faci astfel de topicuri.
Postări Recomandate