+Punker Postat Februarie 9, 2017 Raport Postat Februarie 9, 2017 Nick-ul : Rhaskos. Problema : Nu mi se salveaza conturile in baza de date Poze / video : SSR V9 server postata de anonymous Alte cuvinte : Am incercat pe un host gratuit de la ultr*****. totul a mers bine , am pus baza de date cum trebuie si nu se salveaza conturile. Nu stiu de ce. Am incercat si pe localhost si tot degeaba..
+=OXYGEN= Postat Februarie 9, 2017 Raport Postat Februarie 9, 2017 Nu osa iti mearga daca vrei sa il ti.. stunt-ul numai e cum era
+Punker Postat Februarie 9, 2017 Autor Raport Postat Februarie 9, 2017 Vreau ajutor sa il fac sa mearga. Stiu ca nu mai e cum era dar sa nu uitam cum a fost
+Natsu Postat Februarie 9, 2017 Raport Postat Februarie 9, 2017 Vezi in server_log ce eroare primesti, te rog.
+Punker Postat Februarie 9, 2017 Autor Raport Postat Februarie 9, 2017 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Asta imi da
+Natsu Postat Februarie 9, 2017 Raport Postat Februarie 9, 2017 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Rezolva singur, chiar nu am chef sa ajut pe cineva care nici nu se uita in LOG-uri sa vada eroarea.. Toti vreti mura in gura Daviid 1
Postări Recomandate