+MrKiller69 Postat Ianuarie 24, 2017 Raport Postat Ianuarie 24, 2017 V1.0 !GameMode edited by [M.R]Madara- Am scos comenziile ascunse.- Am adaugat EstiFondator si EstiSmecher- Am scos BonusActiv si /activatebonus- Am modificat to sistem-ul de /bonus.- Am adaugat comanda /ownerhat- Am adaugat comanda /askin [ Disponibila doar pentru numele [M.R]Madara ]- Am rezolvat bug-ul de la /createhouse , acuma merge perfect- Am rezolvat bug-ul de la DealerShip & /v- Am adaugat mapping la spawn- Am mutat dmv-ul la spawn- Am marit la /admins sa fie pana la 8- Am mutat dmv-ul la spawn- Am adaugat sistem de skip tutorial- Am reimbunatatit comenziile la helperi- Am adaugat securitate la admini , daca esti admin si te loghezi iti va cere inca o parola [ acea parola o gasiti mai jos in GM CUVANT_CHEIE- Am adaugat Textdraw la login.- Am modificat comenziile /a /admins /helpers /ha /o- Am adaugat la /checkv sa se poata vedea si a 6- lea masina- Am adaugat sa se poata baga minim 22 ORE la /tod- Am modificat textele la /ban , /mute , /ajail- Acum daca un admin da /unjail sau /unmute cuiva va aparea pe chat la toti playeri.- Am adaugat muzica cand te loghezi pe server.- Am adaugat comanda /updates- Am modificat textele la chat-ul adminiilor- Am adaugat functia AiBanSallp@ - cauta functia si baga numele dorit daca vr ca un CENZURA sa nu mai poata intra pe server - Am adaugat ANTINICKNAMEPROTECTION- Am adaugat mapping intr-un loc special [ Admin Hose | /ahouse ]- Am adaugat sistem de bombe , /cbomba & /pbomba- Am adaugat comanda /unbanall- Am adaugat comanda /desync- Am facut sa poti vedea playeri pe mapa. Link Doawloand: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VirusTotal: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Gamemodul il puteti testa pe style.ultraphase.org PS:GAMEMODUL NU IMI APARTINE, ARE COMENZI ASCUNSE. florin17 1
Daviid Postat Ianuarie 24, 2017 Raport Postat Ianuarie 24, 2017 @NoName Link-ul de download este un redirect. Te rog sa schimbi link-ul de download, altfel topicul va fii inchis.
+TheCookiePie Postat Ianuarie 29, 2017 Raport Postat Ianuarie 29, 2017 Ba smechere gamemode mai buguit decat ila nu gasesc, exista forward estiFondator plus skinurile nu ti le salveaza bug la vipname si altele , mai bine nu il postai
+ASGOOD Postat Mai 2, 2017 Raport Postat Mai 2, 2017 GameMode-ul are buguri. Iti trebuie minim 4 luni experienta PAWN ca sa le rezolvi.
Postări Recomandate