+DrakeN Postat Ianuarie 16, 2017 Raport Postat Ianuarie 16, 2017 Salut, sunt R3fl3X iar astazi va voi da gm-ul meu. Nu am avut timp sa fac poze, deoarece nu am GTA-ul in PC. Sper sa va fie de folos. Eclipse Super Stunt - Official GameMode Ce are, ce contine: - Carshop cel de la WoS, reparat in mare parte. - Sytem FlipType. - Multte altele. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare dnt, heyo, Sg.Slayder™ și 1 altul 3 1
Daviid Postat Ianuarie 16, 2017 Raport Postat Ianuarie 16, 2017 Daca este WoS edit este clar. Cand ai timp sa faci si niste poze sa vedem si noi ce ai facut tu. SKix 1
SKix Postat Ianuarie 16, 2017 Raport Postat Ianuarie 16, 2017 Sigur ca pe aproape toate gm-urile de stunt de pe net.. Wos edit si editul a fost aplicat doar culorilor cel mai probabil . Daviid și Five 1 1
+Sg.Slayder™ Postat Ianuarie 21, 2017 Raport Postat Ianuarie 21, 2017 Nici baza de date nu are...Nici Pawno..
m0untain Postat Ianuarie 21, 2017 Raport Postat Ianuarie 21, 2017 Praf gmu, Baza de date nu are, pawno nu are. Voi baga eu pawnoul si Baza de date si toate cele. electroX60 1
+electroX60 Postat Ianuarie 22, 2017 Raport Postat Ianuarie 22, 2017 4 hours ago, BlackGamer04 said: Praf gmu, Baza de date nu are, pawno nu are. Voi baga eu pawnoul si Baza de date si toate cele. da cum zice si el!!!!! nu are baza de date dar pawno puteti sal bagati voi.
+Robotel.. Postat Ianuarie 22, 2017 Raport Postat Ianuarie 22, 2017 15 hours ago, BlackGamer04 said: Praf gmu, Baza de date nu are, pawno nu are. Voi baga eu pawnoul si Baza de date si toate cele. Ce sa bagi tu ba infectule tu sa bagi baza de date da-bea te descurcai cu sql da-pai mysql esti pff ai 10 ani Marsh ba copile Vorbesc de BlackGamer04
m0untain Postat Ianuarie 22, 2017 Raport Postat Ianuarie 22, 2017 Just now, Robotel.. said: Ce sa bagi tu ba infectule tu sa bagi baza de date da-bea te descurcai cu sql da-pai mysql esti pff ai 10 ani Marsh ba copile Vorbesc de BlackGamer04 Te rog detine un limbaj frumos.
deno Postat Februarie 13, 2017 Raport Postat Februarie 13, 2017 Pentru cei ce vor baza de date mi-a spus BlackGamer04 ca puteti folosii baza de date de la wos NU LUATI NICI-UN WOS DE PE NET romania gold stunt e wos edit si merge baza de date de la el sooooo folositi baza de date de la rgs pai ce sa zic RGS Edit(wos b29), nici macar n-ai pastrat creditele -1 poze This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Postări Recomandate