+SkillZ Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 Salut,am facut comanda /vipname,dar am descoperit un bug la ea,si am nevoie de ajutor,daca o folosesc de mai multe ori pe masina,apare de mai multe ori,si este foarte nasol,vreau ceva cu care o poti folosii doar odata,nu doar odata pe server,o data dupa ce dai /removename
SKix Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 new bugfix[MAX_PLAYERS]; public OnPlayerConnect(playerid) { bugfix[playerid] = 0; return 1; } CMD:removename(playerid) { bugfix[playerid] = 1; ce mai ai tu pe acolo.. return 1; } CMD:vipname(playerid) { if(bugfix[playerid] == 1) // daca a dat comanda /removename { bugfix[playerid] = 0; // cand comanda a fost folosita se reseteaza 0. linile care le ai tu acolo.. } else return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000AA, "Foloseste mai intai /removename"); return 1; } Nu stiu daca am gresit ceva pt ca am facut-o aici.. Cum ai spus si tu vrei ca sa de mai intai /removename si dupa /vipname asa am facut-o, bafta. Natsu 1
+MrShad0w Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 nu e buna coamanda aceea. depinde ce gamemode folosesti.. SKix și Natsu 2
+Natsu Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 1 hour ago, MrShad0w said: nu e buna coamanda aceea. depinde ce gamemode folosesti.. Genius
SKix Postat Februarie 13, 2017 Raport Postat Februarie 13, 2017 On 12.02.2017 at 11:52 AM, MrShad0w said: nu e buna coamanda aceea. depinde ce gamemode folosesti.. Daca imi dadea codul sursa ii reparam comanda. Orice gm este la fel bai acesta, daca sti script inseamna ca sti script nu este vorba de alceva.
Postări Recomandate