Daviid Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Salutare, dragi prieteni! Am intrat pe Romania HarD Stunt, erau 24 de jucatori online, am vrut sa vad, intr-adevar sunt jucatori reali, sau boti. Degeaba erau 24 online, nimeni nu scria pa chat, iar inainte sa intru pe server, erau 2 jucatori cu acelasi numele eZeL si mai era inca un bot, care este conectat tot timpul LimitLeZZ, bot-ul lui LimitLess Asa au cei de la RHS Faima, cu boti. Este bine ca cineva a inventat RakSAMP pentru a baga boti pe servere. Cei cu acelasi ping, sunt boti tot la fel. Vedeti in poza clar si raspicat. Clar server plin de boti. OMG! CUM SA BAGI 9 BOTI PE SERVER!? SA VADA LUMEA CA AI PLAYERI DOAMNE CE COPII. Am vazut ca au WoS Edit, si oricum, nu au cu ce se lauda cei de pe RHS. La cei care stiu 100% ca sunt boti am facut un X in fata numelui, dar cu siguranta, mai sunt si alti boti, nu doar accea 3. Nu am avut timp sa fac un video, sa vedeti si voi saraci cum se lauda ca au jucatori (boti ca altfel nu se putea.) Dovada Clara: m0untain, ANCUTZA, MaXxX și 1 altul 4
SKix Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Acesta este adevarul. Nu ai ce sa sa ceri de la sv asta, lag, mape facute cu foarte multe texturi care provoaca lag. Daviid 1
m0untain Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 59 minutes ago, David. said: Salutare, dragi prieteni! Am intrat pe Romania HarD Stunt, erau 24 de jucatori online, am vrut sa vad, intr-adevar sunt jucatori reali, sau boti. Degeaba erau 24 online, nimeni nu scria pa chat, iar inainte sa intru pe server, erau 2 jucatori cu acelasi numele eZeL si mai era inca un bot, care este conectat tot timpul LimitLeZZ, bot-ul lui LimitLess Asa au cei de la RHS Faima, cu boti. Este bine ca cineva a inventat RakSAMP pentru a baga boti pe servere. Cei cu acelasi ping, sunt boti tot la fel. Vedeti in poza clar si raspicat. Clar server plin de boti. OMG! CUM SA BAGI 9 BOTI PE SERVER!? SA VADA LUMEA CA AI PLAYERI DOAMNE CE COPII. Am vazut ca au WoS Edit, si oricum, nu au cu ce se lauda cei de pe RHS. La cei care stiu 100% ca sunt boti am facut un X in fata numelui, dar cu siguranta, mai sunt si alti boti, nu doar accea 3. Nu am avut timp sa fac un video, sa vedeti si voi saraci cum se lauda ca au jucatori (boti ca altfel nu se putea.) Dovada Clara: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Si mai zicea el ca SSR-u e plin de boti....
+MaXxX Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Permiteti sa mai adaug ceva . Am intrat si eu acum 1 saptamana pe sv la ei si domnul ,, scripter " Voller este un mare laudaros care imi asigura mie ca nimeni nu va putea sa creeze un GM stunt la fel de unic ca al lui, nici macar RuNNix sau altcnv . Asta m-a facut sa rad un pic de el caci se comporta exact ca un copil de 12 ani . :))) Dar ce sa faci... asta e mentalitatea unora.. pacat ca nu am facut SS-uri sa va arat sa va amuzati si voi . Daviid și SKix 2
+Maximoff. Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 Frumos... Check tihs: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare pwp Daviid și SKix 2
Daviid Postat Februarie 12, 2017 Autor Raport Postat Februarie 12, 2017 2 hours ago, Maximoff. said: Frumos... Check tihs: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare pwp Asta nici macar nu se compara cu Gamemod-ul Romania Awesome Stunt, nu are clan system, nu are foarte multe lucruri. Comenzi de V.I.P Copilasu tati, stai linistit, daca ai postat acest gm, care pentru noi este 0, inutil nu ne faci noua nici un rau. Voi copii din ziua de azi, vreti sa faceti doar rau, dar stai linistit, ne tinem tare, si nu plangem ca voi din orice cacat. Acest GM este acela al lui KnowN o copie RAS, nu se compara cu RAS actual, intra pe ras.ultraphase.org:7777 si ai sa vezi acolo RAS v2 ! Ce minte de cretin poti avea tu, daca crezi ca ne faci rau cu acest gm postat de KnowN pe net, un alt fan de al nostru care ne musca toata ziua de cur. deno 1
+ANCUTZA Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 3 hours ago, Maximoff. said: Frumos... Check tihs: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare pwp Hai lasa-te cu vrajelile astea! Pot spune ca esti un nimic. Si daca ai venit aici sa comentezi hai fa pasi! Oamenii ca tine nu merita nici respectul cel mai mic. m0untain, Natsu și Daviid 3
deno Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 1 hour ago, David. said: like pt melodie
+Natsu Postat Februarie 12, 2017 Raport Postat Februarie 12, 2017 Man, calmeaza-te. Lasa-i sa-si faca server, sa cheltuie bani pentru a avea un server plin de boti..ca da..de ce sa nu deschizi un server si sa bagi boti pe el, ha ?F*ck logic.. Si in legatura cu RAS, nu m-am uitat prin acea arhiva, dar pot spune ca este un nimic..nu prea sunt sanse sa apara RAS actual pe internet..:) Va pup, dragilor. Daviid 1
SKix Postat Februarie 13, 2017 Raport Postat Februarie 13, 2017 On 12.02.2017 at 4:08 PM, Maximoff. said: Frumos... Check tihs: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare pwp GM pe care l-ai postat are o gramada de probleme nu le mai enumer si asa la 4893 linini ce afacere ai facut daca l-ai pus pe net ? Nu ii ajuta pe nimeni cred ca mai vreiti sa bag updatul mapelor de pe RHS pe net. EDIT: Gm are 4893 de lini, iar GM in prezent are 31854 de lini. Daviid 1
m0untain Postat Februarie 13, 2017 Raport Postat Februarie 13, 2017 On 2/12/2017 at 4:08 PM, Maximoff. said: Frumos... Check tihs: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare pwp Are si sv asta măcar niște sisteme bune. Asta zici ca e RAS-ul vechi pe care intram eu sa testez cu Skix niște chestii. Defapt, nici așa nu era! Lipsesc foarte multe comenzi utile. Bravo vouă ca ați făcut si voi un răhățel de script acolo.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum