Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

sunt anonymous01, nu am venit aici sa cer o sansa sa fiu pe aceasta comunitate pentru ca nu o voi primii, vreau sa spun ca imi pare rau ca am sters tot design-ul, am avut nervi pe dr.of.cezar altfel stateam in banca mea, sper sa nu imi dati ban, doar va vizitez nu mai fac nimic rau, nu voi face topic-uri chestii..
tot ce vreau sa spun e ca imi pare rau.

Postat

cce design ai sters?

Postat
39 minutes ago, Einar0. said:

sunt anonymous01, nu am venit aici sa cer o sansa sa fiu pe aceasta comunitate pentru ca nu o voi primii, vreau sa spun ca imi pare rau ca am sters tot design-ul, am avut nervi pe dr.of.cezar altfel stateam in banca mea, sper sa nu imi dati ban, doar va vizitez nu mai fac nimic rau, nu voi face topic-uri chestii..
tot ce vreau sa spun e ca imi pare rau.

Hai sa va zic mai exact ce a facut el, a spus ca se lasa de acceasta comunitate, si dupa s-a apucat el sa stearga toate topicurile de la sectiunea Design ca acolo avea acces ca designer si na, a sters toate topicurile. Da uni dintr-e voi nu v-ati dat seama ca el a sters toate topicurile fiindca eu aveam backup si s-a rezolvat foarte repede problema. :)

Frumos din partea ta, ce ai crezut tu ca rezolvi daca stergi toate posturile de la sectiunea Design?!

Stai calm prietene, noi avem backup mereu, nu este asta o problema.

Ti-ai facut-o cu mana ta. Nu te-a pus nimeni sa iti versi nervi pe aceasta comunitate, sa te apuci tu sa stergi topicuri aiurea.

Postat

parerea mea e ca merita ban =]] adica mnah

Postat

Ke sa atzi fakem noi daca tu nu ej cumințăl și faki prostioare manee?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...