+Einar0. Postat Ianuarie 12, 2017 Raport Postat Ianuarie 12, 2017 sunt anonymous01, nu am venit aici sa cer o sansa sa fiu pe aceasta comunitate pentru ca nu o voi primii, vreau sa spun ca imi pare rau ca am sters tot design-ul, am avut nervi pe dr.of.cezar altfel stateam in banca mea, sper sa nu imi dati ban, doar va vizitez nu mai fac nimic rau, nu voi face topic-uri chestii.. tot ce vreau sa spun e ca imi pare rau. Daviid 1
Daviid Postat Ianuarie 12, 2017 Raport Postat Ianuarie 12, 2017 39 minutes ago, Einar0. said: sunt anonymous01, nu am venit aici sa cer o sansa sa fiu pe aceasta comunitate pentru ca nu o voi primii, vreau sa spun ca imi pare rau ca am sters tot design-ul, am avut nervi pe dr.of.cezar altfel stateam in banca mea, sper sa nu imi dati ban, doar va vizitez nu mai fac nimic rau, nu voi face topic-uri chestii.. tot ce vreau sa spun e ca imi pare rau. Hai sa va zic mai exact ce a facut el, a spus ca se lasa de acceasta comunitate, si dupa s-a apucat el sa stearga toate topicurile de la sectiunea Design ca acolo avea acces ca designer si na, a sters toate topicurile. Da uni dintr-e voi nu v-ati dat seama ca el a sters toate topicurile fiindca eu aveam backup si s-a rezolvat foarte repede problema. Frumos din partea ta, ce ai crezut tu ca rezolvi daca stergi toate posturile de la sectiunea Design?! Stai calm prietene, noi avem backup mereu, nu este asta o problema. Ti-ai facut-o cu mana ta. Nu te-a pus nimeni sa iti versi nervi pe aceasta comunitate, sa te apuci tu sa stergi topicuri aiurea.
+Dytto Postat Ianuarie 12, 2017 Raport Postat Ianuarie 12, 2017 parerea mea e ca merita ban =]] adica mnah
+RiHn0 Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Ke sa atzi fakem noi daca tu nu ej cumințăl și faki prostioare manee?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum