Daviid Postat Ianuarie 11, 2017 Raport Postat Ianuarie 11, 2017 Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Nu uitati sa ii setati permisiunile 777 sau asa: chmod +x flood.pl
+Z33uSsss Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Nu tot timpul merge chestia asta. Daca exista protectie firewall pe echipamente, nu prea rezolvi ceva cu el. Plus ca cine tine la securitate, in momentul in care primeste flood, in secunda 2 se blocheaza IP-ul din switch. Plus ca de obicei scripturile astea, au un backdoor care dupa o vreme te freaca pe tine, care esti "INSUTI STAPANUL".
+Natsu Postat Ianuarie 14, 2017 Raport Postat Ianuarie 14, 2017 22 hours ago, Z33uSsss said: Nu tot timpul merge chestia asta. Daca exista protectie firewall pe echipamente, nu prea rezolvi ceva cu el. Plus ca cine tine la securitate, in momentul in care primeste flood, in secunda 2 se blocheaza IP-ul din switch. Plus ca de obicei scripturile astea, au un backdoor care dupa o vreme te freaca pe tine, care esti "INSUTI STAPANUL". Umm, nu..nu are backdoor..nu..nu are cum..:)) Si te contrazic, daca sunt trimise pachete de la 100 de ip-uri, acel "switch" nu le poate bloca pe toate odata..o sa se blocheze si eventual o sa se reseteze.. Bine..depinde si de switch aici.
+Z33uSsss Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 21 hours ago, Natsu said: Umm, nu..nu are backdoor..nu..nu are cum..:)) Si te contrazic, daca sunt trimise pachete de la 100 de ip-uri, acel "switch" nu le poate bloca pe toate odata..o sa se blocheze si eventual o sa se reseteze.. Bine..depinde si de switch aici. Sunt chiar curios ce securitate am eu la serverele dedicate, la compania la care am colocarea. Vrea cineva sa trimita niste flood? Asa, de kiki, de miki, de 3 lei ridichii....
+Natsu Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 36 minutes ago, Z33uSsss said: Sunt chiar curios ce securitate am eu la serverele dedicate, la compania la care am colocarea. Vrea cineva sa trimita niste flood? Asa, de kiki, de miki, de 3 lei ridichii.... Hehe, ti-as da eu, dar nu ma mai ocup cu aceste copilarii.
+Dr.of.Cezar Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 4 minutes ago, Natsu said: Hehe, ti-as da eu, dar nu ma mai ocup cu aceste copilarii. Da de a cui esti tu asa de rau? =))))))))))))))
+Z33uSsss Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 Teoretic am protectie 50GBps. Implicit din Switch.
+Natsu Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 40 minutes ago, Z33uSsss said: Teoretic am protectie 50GBps. Implicit din Switch. Teoretic, dar practic ? 48 minutes ago, Dr.of.Cezar said: Da de a cui esti tu asa de rau? =)))))))))))))) Iar tu, tu nu imi mai copia scrisul..
+Z33uSsss Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 20 minutes ago, Natsu said: Teoretic, dar practic ? Iar tu, tu nu imi mai copia scrisul.. Si practic. Lucrez cu un "gigant" al pietei din romania. Orice problema am, dau un telefon. Atacurile, in schimb, nu sunt o problema.
+Natsu Postat Ianuarie 15, 2017 Raport Postat Ianuarie 15, 2017 2 minutes ago, Z33uSsss said: Si practic. Lucrez cu un "gigant" al pietei din romania. Orice problema am, dau un telefon. Atacurile, in schimb, nu sunt o problema. Hehe..e bine atunci.
+RichM Postat Ianuarie 16, 2017 Raport Postat Ianuarie 16, 2017 18 hours ago, Z33uSsss said: Si practic. Lucrez cu un "gigant" al pietei din romania. Orice problema am, dau un telefon. Atacurile, in schimb, nu sunt o problema. De asta am eu host de la voi :))) Merge prea bine
+Z33uSsss Postat Ianuarie 18, 2017 Raport Postat Ianuarie 18, 2017 Am si preturi mici, trebuie sa recunosti
+Natsu Postat Ianuarie 20, 2017 Raport Postat Ianuarie 20, 2017 On 1/18/2017 at 10:30 PM, Z33uSsss said: Am si preturi mici, trebuie sa recunosti Te pup dulce, ai preturi foarte mici :)
+Z33uSsss Postat Ianuarie 21, 2017 Raport Postat Ianuarie 21, 2017 12 hours ago, Natsu said: Te pup dulce, ai preturi foarte mici Si credeam ca doar eu ma trezesc cu "fata la cearceaf" si ma cred fetita.... Natsu 1
+Natsu Postat Ianuarie 21, 2017 Raport Postat Ianuarie 21, 2017 4 hours ago, Z33uSsss said: Si credeam ca doar eu ma trezesc cu "fata la cearceaf" si ma cred fetita.... Sunt o fetita micuta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum