Daviid Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 Salut, am decis sa postez acest panel + baza de date, fiindca am vazut ca .Roby cu sNiKe cei care aveau server-ul RPG.ULTRAPHASE.ORG in comunitatea UltraPhase si-a facut un alt forum, un forum gratuit desigur , ca orice fan de al nostru ne-a copiat mai multe lucruri de pe forum. Cum ar fii iconitele de la Administrator / Fondator si gradele de pe forum. Desigur cand am vazut ca aceste specimene ne copiaza, i-am respins din acceasta comunitate. Poza Panel: Poza cu forumul lui .Roby (copilasul care incearca sa ne copieze forumul): Download Panel: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Download Database: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Cand vad astfel de copii inculti, ma amuza foarte tare. Isi fac si ei forum gratis, desigur.. cu 5 membri si zic ca au comunitate mare si tare. Five, SKix și Natsu 3
+RichM Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 :))) Dragut, si dns rpg e inca valabil ?:))) Si sa te uiti la mesajele private te rog !
Daviid Postat Ianuarie 9, 2017 Autor Raport Postat Ianuarie 9, 2017 17 minutes ago, RichM said: :))) Dragut, si dns rpg e inca valabil ?:))) Si sa te uiti la mesajele private te rog ! DNS-ul RPG nu mai este valabil, a fost sters.
+Natsu Postat Ianuarie 9, 2017 Raport Postat Ianuarie 9, 2017 Oh gosh.. Dupa ce ca sunt idioti, mai sunt si plagiatori..oh gosh..
Daviid Postat Aprilie 11, 2017 Autor Raport Postat Aprilie 11, 2017 La 4/9/2017 la 17:12, eL_Nino a spus: Vreau Link : Dela Panel Ce link vrei? Vad ca functioneaza link-ul de download, nu inteleg ce vrei sa spui aici.
Postări Recomandate