Daviid Postat Ianuarie 5, 2017 Raport Postat Ianuarie 5, 2017 Salut, in acest mic tutorial, va voi invata cum sa setati Ora si Data pe un VPS CentOS/Fedora. 1. Setam la VPS timezone: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 2. Instalam ntp. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 3. Facem Update la ntp. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare * ntpdate va actualiza data și ora când executați comanda, dacă doriți actualizare ntpdate automat zilnic sau săptămânal ntpdate, executați cu cron. Natsu și SKix 2
+Z33uSsss Postat Ianuarie 12, 2017 Raport Postat Ianuarie 12, 2017 Bun. Dupa pasul 3, primesti eroarea urmatoare Quote [root@cpanel ~]# ntpdate pool.ntp.org 12 Jan 23:27:25 ntpdate[17555]: Can't adjust the time of day: Operation not permitted ce faci in situatia de fata?
Daviid Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Raport Postat Ianuarie 12, 2017 53 minutes ago, Z33uSsss said: Bun. Dupa pasul 3, primesti eroarea urmatoare ce faci in situatia de fata? Din cate vad eu, nu va da permisiunea de a seta ora Foarte ciudat, nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum mie.
+Z33uSsss Postat Ianuarie 13, 2017 Raport Postat Ianuarie 13, 2017 Cu asta ma confrunt pe unul dintre servere...
Daviid Postat Martie 7, 2017 Autor Raport Postat Martie 7, 2017 1 oră în urmă, Valentin a spus: Si eu am primit lafel. Ma poti ajuta? Ce fel ce sistem de operare ai pe VPS? CentOS 7 cumva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum