Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut, aici o sa fie postate lucrurile ce tin doar de designeri.

1. Toti designerii sunt oblicati sa posteze un avatar/banner la o cerere deoarece acel membru are de unde alege.  Daca nu primeste warn.

2. Perioada maxima in care un Designer poate onora o lucrare este de 5 zile. Daca nu primeste warn.

3. Designerii nu au voie sa aiba o inactivitate mai mare de 4 zile. Daca are o inactivitate mai mare primeste warn.

4. Cine are o problema pote si nu poate intra timp de 4 zile trebuie sa-mi trimita in PM problema si cat timp lipseste. Nu se pot face mai multe cereri de invoire intr-o luna. Perioada maxima de invoire este de 3 saptamani.

5. Intr-o cerere se posteaza doar ce se cere nu si altele. Este permis sa scrii ceva si apoi sa revii cu un edit dar sa nu faci Off-Topic. In acest caz se primeste warn. De ex. imaginea este prea mica si nu poti lucra cu ea. Atunci imi trimiti PM sau lasi un measj la cerere iar eu o sa verific si o sa-i anulez cererea.

6. Nu este permis ca cei din echipa de Designeri sa se certe intre ei sau sa aiba un limbaj vulgar sau care te deranjeaza. (Ex: Eu-s mai bun; Uita-te la tutoriale ca esti praf, etc.). In acest caz se primeste de la un warn pana la demote.

Un mic tabel pentru a evita eventualele greseli gramaticale:

Jmc1HWr.jpg

• Dr.of.Cezar important și închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...