+Dr.of.Cezar Postat Ianuarie 4, 2017 Raport Postat Ianuarie 4, 2017 Salut, aici o sa fie postate lucrurile ce tin doar de designeri. 1. Toti designerii sunt oblicati sa posteze un avatar/banner la o cerere deoarece acel membru are de unde alege. Daca nu primeste warn. 2. Perioada maxima in care un Designer poate onora o lucrare este de 5 zile. Daca nu primeste warn. 3. Designerii nu au voie sa aiba o inactivitate mai mare de 4 zile. Daca are o inactivitate mai mare primeste warn. 4. Cine are o problema pote si nu poate intra timp de 4 zile trebuie sa-mi trimita in PM problema si cat timp lipseste. Nu se pot face mai multe cereri de invoire intr-o luna. Perioada maxima de invoire este de 3 saptamani. 5. Intr-o cerere se posteaza doar ce se cere nu si altele. Este permis sa scrii ceva si apoi sa revii cu un edit dar sa nu faci Off-Topic. In acest caz se primeste warn. De ex. imaginea este prea mica si nu poti lucra cu ea. Atunci imi trimiti PM sau lasi un measj la cerere iar eu o sa verific si o sa-i anulez cererea. 6. Nu este permis ca cei din echipa de Designeri sa se certe intre ei sau sa aiba un limbaj vulgar sau care te deranjeaza. (Ex: Eu-s mai bun; Uita-te la tutoriale ca esti praf, etc.). In acest caz se primeste de la un warn pana la demote. Un mic tabel pentru a evita eventualele greseli gramaticale: Daviid 1
Postări Recomandate