Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

M-am gandit si eu la Ludacris ca nu i-am mai facut si eu de mult o poza si un avatar...Asa ca m-am pus pe treaba..Intr-o juma de ora mi-au iesit acestea doua :

E661ukQ.pngziSaZlu.gif

Sa imi zici de semnatura daca vrei sa ti-o micsorez. =)

Postat

Ooo ce tari sunt bravo!!!

Postat

Ooo ce tari sunt bravo!!!

Mersi.Daca vrei iti fac ;)

Postat

Mersi.Daca vrei iti fac ;)

Daaa te rog imi doresc mult Dar daca ai putea sa scri YLoveMinimaL_  Ar fi minunat;)

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Faci si tu niste avatar-uri de copil CENZURA..Nu cred ca LudaCris si`ar pune avatar-ul asta ;)

Baiatule,Ludacris pune avataruri d-astea.Cred ca ai fost cam mult absent.Ai grija cu limbajul ca eu nu te-am jignit,da ?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Nu prea ai facut mare lucru . 

Postat

Cat ma?5zile?Am stat pe CS ;)

Nu te`am facut CENZURA,am zis ca faci avatar-uri de copil CENZURA,e alt ceva..

Mda,cand erai tu cu serverele tale care scriau ca era SSR..In fine.Tot e o jignire pt mine.

Nu prea ai facut mare lucru . 

Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea.

Nu poti face mai bine.

Postat

Servere de CS cu numele SSR?Te doare capu:-??

Nici de sa`mp nu am avut cu numele SSR,deci du`te da`ti foc.

Nomis,inca mai am poze de cand ti-am spart RCON-ul la serverul de SA-MP.Nu o mai face ca nu stii.Ludacris stie de faza asta.Iti arat convesatia.

Postat

,,Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea.

Nu poti face mai bine.''

Nu imi ia nici 10 min sa fac aia + ca fac mai bn daca vreau ;)+ ca nu ai spart nici un Rcon nu te mai lauda :)

Postat

iti fak semnatura la 5 min mai reusita

Postat

eu?

Postat

El nu stie ce e ala Rcon si vrei sa il sparga?=))

Postat

Cand mi-ai spart rcon-ul? :))Cand i l-am dat lu danyel si el ti l-a dat tie? :-??

Bine ca ai un prieten prea bun.Acum nu mai conteaza.

iti fak semnatura la 5 min mai reusita

Sa te vad.

,,Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea.

Nu poti face mai bine.''

Nu imi ia nici 10 min sa fac aia + ca fac mai bn daca vreau ;)+ ca nu ai spart nici un Rcon nu te mai lauda :)

Sa te vad.

Postat

Multumesc, este frumos avatarul.

Tipa aia are un fund foarte frumos , ar merge sa ii bag cateva numere. =))

Iar semnatura, arata bine.

Multumesc.

Nu va mai certati ma aiurea asa...

Cand refac SSR-ul sper sa nu va injurati pe sv sa fuga jucatori :))

T/C.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...