+Tommy Postat Septembrie 19, 2014 Raport Postat Septembrie 19, 2014 M-am gandit si eu la Ludacris ca nu i-am mai facut si eu de mult o poza si un avatar...Asa ca m-am pus pe treaba..Intr-o juma de ora mi-au iesit acestea doua : Sa imi zici de semnatura daca vrei sa ti-o micsorez. =)
+Tommy Postat Septembrie 20, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2014 Ooo ce tari sunt bravo!!! Mersi.Daca vrei iti fac Alex0ali 1
+Alex0ali Postat Septembrie 20, 2014 Raport Postat Septembrie 20, 2014 Mersi.Daca vrei iti fac Daaa te rog imi doresc mult Dar daca ai putea sa scri YLoveMinimaL_ Ar fi minunat;)
+Tommy Postat Septembrie 20, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2014 Faci si tu niste avatar-uri de copil CENZURA..Nu cred ca LudaCris si`ar pune avatar-ul asta Baiatule,Ludacris pune avataruri d-astea.Cred ca ai fost cam mult absent.Ai grija cu limbajul ca eu nu te-am jignit,da ?
+TheDanyel Postat Septembrie 20, 2014 Raport Postat Septembrie 20, 2014 Nu prea ai facut mare lucru .
+Tommy Postat Septembrie 20, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 20, 2014 Cat ma?5zile?Am stat pe CS Nu te`am facut CENZURA,am zis ca faci avatar-uri de copil CENZURA,e alt ceva.. Mda,cand erai tu cu serverele tale care scriau ca era SSR..In fine.Tot e o jignire pt mine. Nu prea ai facut mare lucru . Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea. Nu poti face mai bine.
+Tommy Postat Septembrie 21, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 21, 2014 Servere de CS cu numele SSR?Te doare capu:-?? Nici de sa`mp nu am avut cu numele SSR,deci du`te da`ti foc. Nomis,inca mai am poze de cand ti-am spart RCON-ul la serverul de SA-MP.Nu o mai face ca nu stii.Ludacris stie de faza asta.Iti arat convesatia.
+TheDanyel Postat Septembrie 21, 2014 Raport Postat Septembrie 21, 2014 ,,Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea. Nu poti face mai bine.'' Nu imi ia nici 10 min sa fac aia + ca fac mai bn daca vreau + ca nu ai spart nici un Rcon nu te mai lauda
+elfy Postat Septembrie 21, 2014 Raport Postat Septembrie 21, 2014 iti fak semnatura la 5 min mai reusita
+TheDanyel Postat Septembrie 21, 2014 Raport Postat Septembrie 21, 2014 El nu stie ce e ala Rcon si vrei sa il sparga?
+Tommy Postat Septembrie 27, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 27, 2014 Cand mi-ai spart rcon-ul? )Cand i l-am dat lu danyel si el ti l-a dat tie? Bine ca ai un prieten prea bun.Acum nu mai conteaza. iti fak semnatura la 5 min mai reusita Sa te vad. ,,Avatarul,nu prea mare chestie,dar la semnatura am facut cu shape-uri.M-am chinuit 30 min la ea. Nu poti face mai bine.'' Nu imi ia nici 10 min sa fac aia + ca fac mai bn daca vreau + ca nu ai spart nici un Rcon nu te mai lauda Sa te vad.
Daviid Postat Septembrie 27, 2014 Raport Postat Septembrie 27, 2014 Multumesc, este frumos avatarul. Tipa aia are un fund foarte frumos , ar merge sa ii bag cateva numere. Iar semnatura, arata bine. Multumesc. Nu va mai certati ma aiurea asa... Cand refac SSR-ul sper sa nu va injurati pe sv sa fuga jucatori . TheDanyel 1
Postări Recomandate