LeXuS Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani tuturor membrilor si colegilor din staff din comunitate.Sa aveti un an nou plin de magie Daviid, ANCUTZA și Five 3
SyLenT Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 La Multi Ani Tuturor ! LeXuS, ANCUTZA și Five 3
Life Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 By me Aho,aho de anu nou,numai beau ca un bou. Eu o las mai usor cu paharelu,ca sa nu-mi moara gigelu. Dar voi sa aveti parte de gagici,sa le strange-ti de buci. Chiar si daca va imbatati,si nu stiti ce faceti... Asta este,trece-ti peste,si incepeti sa va bateti cu toti. Rupeti totu',nu iertati nimic,azi e anul nou,in pu*a mea. Asa ca baga-ti-va si voi pu*a in ea de zi,caci doar o data pe an se intampla. Sa-i f*ti unuia o sticla la tampla...si sa va doara in pla. Daca vine politia,face-ti exact ca in san andreas. Luati o masina si va implimbati prin Las Vegas. Un an nou fericit,sa ne dea Dumnezeu sanatate impreuna cu Maicuta Domnului sa nu-l lase singurel la greu. LeXuS, Daviid, ANCUTZA și 1 altul 4
Daviid Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani, multa sanatate, ca-i mai buna decat toate. UltraPhase sa traiasca in continuare, asa bine cum a trait pana acum. (Iar copii sa ne muste de fund, cat mai pot ei ca nu ne pasa de ei.) Happy New Year! Life, ANCUTZA și Five 3
Five Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 Happy New Year ! La multi,multi ani ! Toate cele bune ! Sa aveti parte de un an nou cat mai fericit ! As spune mai multe dar deja am facut un efort sa intru si sa scriu acest mesaj Ne revedem la ora 4:00 AM cu un edit ! Life și LeXuS 2
+ANCUTZA Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 LA MULTI ANI TUTOR! -IAR TOATE VISELE CE LE AVETI PENTRU 2017 - -SA VI SE IMPLINEASCA!!!- Five, Daviid, AlleqsZ și 2 alții 4 1
+Dr.of.Cezar Postat Decembrie 31, 2016 Raport Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani! LeXuS și Five 2
AlleqsZ Postat Ianuarie 1, 2017 Raport Postat Ianuarie 1, 2017 La multi ani UltraPhase , A mai trecut inca un an , La multi ani !!! Five și LeXuS 2
+Dytto Postat Ianuarie 1, 2017 Raport Postat Ianuarie 1, 2017 LA MULTI ANI!!! O ZIC DE PE LUNA Five 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum