+Blazquitz. Postat Decembrie 26, 2016 Raport Postat Decembrie 26, 2016 Salut, astazi vreau sa vă ofer gamemode-ul pe care l-am editat, timp de vreo 20-30 de zile, am reuşit să fac următoarele: Sistem VIP Sistem daily quest Sistem special quest Sistem quest map (10 pp in /shop) - ShockCode - ca pe OG-Times Kit sistem: Cam atâta conţine prima versiune, plus panelul, care este configurat bine, schimbat css-ul şi ... cam atât la panel.Treaba voastră dacă mă puneţi într-o lumină proastă, eu chiar am muncit destul la GM ăsta.+ alte lucruri pe care nu mi le amintesc.Link GM: (doar .pwn, baza de date e de la BigZone): curand link updatat... Panelul il postez la 50 de like-uri. Nu are buguri majore, bug DS rezolvat, dar uitati-va la VIP car, am uitat cand dai /sellcar sa se scoata vip-ul de pe masina, faceti si voi, e mura-n gura, va descurcati, functioneaza cu baza (gm skim & bigzone original)Daca aveti macar bunul simt cand il postati pe alte site-uri, sa mentionati cine a editat. Daviid, Five, MrKiller69 și 2 alții 5
+MaXxX Postat Decembrie 26, 2016 Raport Postat Decembrie 26, 2016 Frumos GM +1, si ce fel de colaborare ?
Daviid Postat Decembrie 26, 2016 Raport Postat Decembrie 26, 2016 mz care vrea o colaborare +1 Warning Points. 2x Topic
+Sintetick Postat Aprilie 10, 2017 Raport Postat Aprilie 10, 2017 Va dau link imediat, apropo, sunt Blazquitz. Linkul il dau din cauza lui OXYGEN, care nu isi poate tine gura. Dupa ce ca ti l-am dat free. Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Postări Recomandate