Johnny # Postat Septembrie 5, 2014 Raport Postat Septembrie 5, 2014 M-am decis sa va fac cadouri asa , prieteneste Ce trebuie sa faceti? Trebuie sa va alegeti tip-ul , cadoului " TEXT 3D , AVATAR , SEMNATURA , BANNER , LOGO " Si eu , o sa vi-le fac! ATENTIE!!! Nu imi cereti sa fac logo-uri semnaturi , pentru ca sa le puneti pe alta comunitate! ■TEXT 3D■: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ■AVATAR ■: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ■SEMNATURA■: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ■BANNER■: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ■LOGO:■ This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Momental , o sa fiu pe bara pana in ziua de , luni atunci o sa mai postez! CERERILE SE POSTEAZA IN ACEST TOPIC! Pentru a il multumi pe Iulian. , puteti sa i dati un LIKE THIS ! Va urez o zii buna! elfy și Daviid 2
+elfy Postat Septembrie 5, 2014 Raport Postat Septembrie 5, 2014 Avatar Text:PsyChoStock:ceva cu feteDimensiune:150x250Alte precizari: scz ca nu am pus stock
+TheDanyel Postat Septembrie 5, 2014 Raport Postat Septembrie 5, 2014 Text:TheDanyel si sub nume sa scrie UltraPhase.roStock:,,Ceva cu fete )''Dimensiune:Dimensiunea sa fie ca avataru meu <<Alte precizari:- (Avatar)
+KenT.xD Postat Septembrie 5, 2014 Raport Postat Septembrie 5, 2014 Text: KenT.xDTrasparent / Netransparent?: Transparent Imagine sau fara?: Fara
+Allex.xD_ Postat Septembrie 5, 2014 Raport Postat Septembrie 5, 2014 Text:AllexTrasparent / Netransparent?:TransparentImagine sau fara?:fara
Johnny # Postat Septembrie 6, 2014 Autor Raport Postat Septembrie 6, 2014 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Alex0ali Postat Septembrie 8, 2014 Raport Postat Septembrie 8, 2014 Text pe semnatura: YLoveMinimaLSub-Text pe semnatura:-Stock:Culori:AlbDimensiune:-Alte precizari: Sa fie 3d scrisu
Postări Recomandate