Daviid Postat Decembrie 24, 2016 Raport Postat Decembrie 24, 2016 M-am gandit sa fac un Anti SQL Injection, am vazut ca se tot cauta, si pe net nu prea gasesti, sau gasesti multe scripturi care nu sunt bune, sunt inutile. Este simplu, Puneti asta la public OnDialogResponse: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare SKix, Natsu și ANCUTZA 3
SKix Postat Decembrie 24, 2016 Raport Postat Decembrie 24, 2016 Foarte bun, adevarat nu prea gasesti anti-sql inject.
+White Postat Ianuarie 2, 2017 Raport Postat Ianuarie 2, 2017 Pentru mine nu functioneaza -_- am un gm de stunt si tot pica cand scrie cineva %s in dialoguri...-_- gm-ul nu imi da erori -_-
+Natsu Postat Ianuarie 3, 2017 Raport Postat Ianuarie 3, 2017 4 hours ago, White said: Pentru mine nu functioneaza -_- am un gm de stunt si tot pica cand scrie cineva %s in dialoguri...-_- gm-ul nu imi da erori -_- Asta..asta nu este SQLi.. Incearca sa blochezi folosirea %s, %d, %f..etc la dialoguri..
+White Postat Ianuarie 3, 2017 Raport Postat Ianuarie 3, 2017 Am incercat am pus mai multe in gm care sa blocheze si tot degeaba -_-
+Natsu Postat Ianuarie 3, 2017 Raport Postat Ianuarie 3, 2017 1 hour ago, White said: Am incercat am pus mai multe in gm care sa blocheze si tot degeaba -_- Atunci cauta cauza problemei si rezolva. Daviid 1
+White Postat Ianuarie 27, 2017 Raport Postat Ianuarie 27, 2017 Multumesc pt ajutor am rezolvat. Daviid 1
Postări Recomandate