SKix Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 Cum spune si in titlu azi vreau sa va daruiesc un filescript cu toate mapele de pe extreme super stunt, asa ca un cadou de craciun. Acest filescript are si un sistem de randare al hartilor pe baza undei comenzi /distance. Pentru a putea folosi comanda /distance trebuie sa fi logat ca rcon.La distanta scazuta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare La distanta medie: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare La distanta mare: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Obs: Cred ca te intrebi de ce lipseste codul sursa? Pai aproape toti in ziua de azi in sa:mp editeaza creditele.Atentie: pentru a putea merge acest filescript aveti nevoie de plugin streamer altfel nu va merge. bogdan07, Life, Daviid și 2 alții 1 3 1
IonutRLS Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 Multe sunt praff, se vede ca nu esti tu acolo Dar e bine ca le-ai postat. +1 Merci
Five Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 Cum spune si in titlu azi vreau sa va daruiesc un filescript cu toate mapele de pe extreme super stunt, asa ca un cadou de craciun. Acest filescript are si un sistem de randare al hartilor pe baza undei comenzi /distance. Pentru a putea folosi comanda /distance trebuie sa fi logat ca rcon. La distanta scazuta: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare La distanta medie: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare La distanta mare: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Obs: Cred ca te intrebi de ce lipseste codul sursa? Pai aproape toti in ziua de azi in sa:mp editeaza creditele. Atentie: pentru a putea merge acest filescript aveti nevoie de plugin streamer altfel nu va merge. Bun si acum vine urmatoarea intrebare Tu ai folosi un astfel de FS ? Nu ai cum sa fi sigur 100% ca nu contine comenzi ascunse...Iar apoi daca te-ai gandit sa le pui pe net trebuie sa fi constient ca nimeni in ziua de azi nu pastreaza absolut niciun credit.... Atat am avut de spus....Sunt sigur ca deja stiai aceste lucruri si probabil ai bagat si ceva comenzi ascunse pe acolo... SKix 1
SKix Postat Decembrie 3, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 3, 2016 Bun si acum vine urmatoarea intrebare Tu ai folosi un astfel de FS ? Nu ai cum sa fi sigur 100% ca nu contine comenzi ascunse...Iar apoi daca te-ai gandit sa le pui pe net trebuie sa fi constient ca nimeni in ziua de azi nu pastreaza absolut niciun credit.... Atat am avut de spus....Sunt sigur ca deja stiai aceste lucruri si probabil ai bagat si ceva comenzi ascunse pe acolo... 1. De obicei nu postez scripturi pe net, iar eu in lumea sa:mp-ului sunt de foarte mult timp. Si unui copii spun ca de mult nu sa mai postat ceva interesant pe net asa ca eu le-am facut o surpriza acum de craciun. 2. Unde mai gasesti prietene toatele mapele XSS pe net ? Sa aud! 3. Si un al treilea motiv ar fi ca nu imi place XSS. Si atentie nu are nici o comanda ascunsa.
Five Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 1. De obicei nu postez scripturi pe net, iar eu in lumea sa:mp-ului sunt de foarte mult timp. Si unui copii spun ca de mult nu sa mai postat ceva interesant pe net asa ca eu le-am facut o surpriza acum de craciun. 2. Unde mai gasesti prietene toatele mapele XSS pe net ? Sa aud! 3. Si un al treilea motiv ar fi ca nu imi place XSS. Si atentie nu are nici o comanda ascunsa. Toate bune si frumoase, nu? Dar gandeste logic....Cine si de ce sa foloseasca un asemenea FS? Nu inteleg... Ma rog,faci ce vrei,dar nu mi-ai raspuns la intrebare...Ai folosi acest FS ? Fiind doar .AMX?Atat vreau sa stiu... "Si unui copii spun ca de mult nu sa mai postat ceva interesant pe net asa ca eu le-am facut o surpriza acum de craciun." Esti sigur ? Esti sigur ca nu e doar o scuza ? Daca intr-adevar vrei sa faci asta macar fa-o cum trebuie.. Astept un raspuns de la tine....Dar sa nu uiti sa imi raspunzi la intrebare.
m0untain Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 Bravo bossule! Pacat ca nu ai pus .pwn
SKix Postat Decembrie 3, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 3, 2016 Toate bune si frumoase, nu? Dar gandeste logic....Cine si de ce sa foloseasca un asemenea FS? Nu inteleg... Ma rog,faci ce vrei,dar nu mi-ai raspuns la intrebare...Ai folosi acest FS ? Fiind doar .AMX?Atat vreau sa stiu... Esti sigur ? Esti sigur ca nu e doar o scuza ? Daca intr-adevar vrei sa faci asta macar fa-o cum trebuie.. Astept un raspuns de la tine....Dar sa nu uiti sa imi raspunzi la intrebare. Prietene daca nu-ti convine nu-l folosi nimeni nu te oblica prietene, daca te oftica ca nu e .pwn nu am ce sa iti fac. Daca o sa continui tot asa acest topic se transforma in chat public si dovedesti ca esti un redus mintal. Vi pe topic iti spui parerea, iti convine sau nu, inghiti. Si atentie, iti convine folosesti, daca nu-ti convine .amx-ul nu-l folosi. Nu are comenzi ascunse din nou o repet! Daca ai un GM de stunt si vrei sa il editezi si nu ai un maper sau nu te descurci cu mapele acest fs iti ieste de folos. Daca iti procesa tartacuta iti dadeai tu singur seama nu era nevoie sa-ti explic eu. In fine mi-ai dovedit ca nu te duce capu esti gen copil 12 pe care il deranjeaza .amx-ul.
Five Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 Prietene daca nu-ti convine nu-l folosi nimeni nu te oblica prietene, daca te oftica ca nu e .pwn nu am ce sa iti fac. Daca o sa continui tot asa acest topic se transforma in chat public si dovedesti ca esti un redus mintal. Vi pe topic iti spui parerea, iti convine sau nu, inghiti. Si atentie, iti convine folosesti, daca nu-ti convine .amx-ul nu-l folosi. Nu are comenzi ascunse din nou o repet! Daca ai un GM de stunt si vrei sa il editezi si nu ai un maper sau nu te descurci cu mapele acest fs iti ieste de folos. Daca iti procesa tartacuta iti dadeai tu singur seama nu era nevoie sa-ti explic eu. In fine mi-ai dovedit ca nu te duce capu esti gen copil 12 pe care il deranjeaza .amx-ul. 1. Avem pareri diferite...In fine,eu ti-am spus parerea mea si gata. 2. Daca ai putina minte nu o sa folosesti un FS de genul. 3. Nu te-am jignit dar o pot face foarte usor si cu asta am terminat. Life 1
SKix Postat Decembrie 4, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 4, 2016 1. Avem pareri diferite...In fine,eu ti-am spus parerea mea si gata. 2. Daca ai putina minte nu o sa folosesti un FS de genul. 3. Nu te-am jignit dar o pot face foarte usor si cu asta am terminat. Bai, tu mi-ai vazut servarul RAS? Cand eram la inceput(cam prin 2012) aveam in sv filescripturi .amx prietene si nu ma deranjau.. Bai tu ti-ai pus intrebarea ca poate uni jucatori vor sa copieze XSS si sunt la inceput si vor mapele XSS moca (ca MaxXx poate, poate le da cu banii sau nu le da) atunci fs asta cu mape le usureaza munca.. si tu ii faci direct prosti pe aia care il folosesc? Ori cum daca mai ai alte intrebari, la alea nu o sa-ti mai raspund ca deja ma cobor mult prea jos la mintea ta! Five, AlleqsZ și Daviid 1 2
Five Postat Decembrie 4, 2016 Raport Postat Decembrie 4, 2016 Bai, tu mi-ai vazut servarul RAS? Cand eram la inceput(cam prin 2012) aveam in sv filescripturi .amx prietene si nu ma deranjau.. Bai tu ti-ai pus intrebarea ca poate uni jucatori vor sa copieze XSS si sunt la inceput si vor mapele XSS moca (ca MaxXx poate, poate le da cu banii sau nu le da) atunci fs asta cu mape le usureaza munca.. si tu ii faci direct prosti pe aia care il folosesc? Ori cum daca mai ai alte intrebari, la alea nu o sa-ti mai raspund ca deja ma cobor mult prea jos la mintea ta! In primul rand,ai foarte multe greseli gramaticale dar am zis sa ma abtin....Iar daca folosesti doar .AMX imi dau seama cat te duce capul. AlleqsZ și SKix 1 1
Daviid Postat Decembrie 4, 2016 Raport Postat Decembrie 4, 2016 Nu imi place XSS, cine ca ai postat mapele, sunt foarte nasoale. SKix, Gabriel, nu va mai certati! Cearta asta este aiurea, noi aici sunte intr-o comunitate, trebuie sa ne intelege, nu sa facem scandal. Gabriel, ai un grad da? Ti se pare normal sa vorbesti asa?! Si sa instigi la cearta?! Iti zic eu, nu este normal.
Life Postat Decembrie 4, 2016 Raport Postat Decembrie 4, 2016 Nu imi place XSS, cine ca ai postat mapele, sunt foarte nasoale. SKix, Gabriel, nu va mai certati! Cearta asta este aiurea, noi aici sunte intr-o comunitate, trebuie sa ne intelege, nu sa facem scandal. Gabriel, ai un grad da? Ti se pare normal sa vorbesti asa?! Si sa instigi la cearta?! Iti zic eu, nu este normal. David are dreptate. Mai bine stati voi linistiti,oricum nu rezolvati nimic. Si ar fi bine un sa nu ajunga chat aici...
Postări Recomandate