+weed Postat Noiembrie 19, 2016 Raport Postat Noiembrie 19, 2016 Salut, am nevoie de o comanda pentru PD-uri, mai exact o comanda gen /so sau /ms pentru a soma. Am facut si eu una dar imi da erori la compliare. Daca se mai poate niste linkuri pentru tutoriale scripting, sunt a inceput. Multumesc, dau +1.
Daviid Postat Noiembrie 19, 2016 Raport Postat Noiembrie 19, 2016 Posteaza aici comanda facuta de tine, si voi incerca sa te ajut eu.
+weed Postat Noiembrie 19, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 19, 2016 Am gasti-o, era in notepad. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Daviid Postat Noiembrie 19, 2016 Raport Postat Noiembrie 19, 2016 Am gasti-o, era in notepad. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare @@weed imi poti spune cand compilezi, ce eroare iti apare?
+weed Postat Noiembrie 20, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 20, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
SKix Postat Noiembrie 24, 2016 Raport Postat Noiembrie 24, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Din cate vad din This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare nu ai postat si linia unde iti da acele erori! EDIT: In fine, uite eu ti-am facut "rahatu" ala de comanda cu toata structura. Codurile: #include < a_samp > #include < zcmd > #include < sscanf2 > //------------------------------------------------------------------------------ #define GREY 0xD1D1D1AA #define YELLOW 0xFFFF00AA #define WHITE 0xFFFFFFAA //------------------------------------------------------------------------------ enum plm { //------------------------------------------------------------------------------ pGroup //------------------------------------------------------------------------------ }; //------------------------------------------------------------------------------ new playerVariables[MAX_PLAYERS][plm]; //------------------------------------------------------------------------------ CMD:so(playerid, params[]) { if(playerVariables[playerid][pGroup] == 1) { new SKstring[200], targetID; //------------------------------------------------------------------------------ if(sscanf(params, "u", targetID)) return SendClientMessage(playerid, GREY, "Sintaxa: /so [playerid]"); //------------------------------------------------------------------------------ format(SKstring, sizeof(SKstring), "%s: %s esti suspectat de wanted, esti obligat sa renunti!", Name(playerid), Name(targetID)), SendClientMessage(playerid, YELLOW, SKstring); return 1; } else if(playerVariables[playerid][pGroup] == 0) { SendClientMessage(playerid, WHITE, "Nu faci parte dintr-un departament!"); return 1; } return 1; } //------------------------------------------------------------------------------ Name(playerid) { new name[MAX_PLAYER_NAME]; //-------------------------------------------------------------------------- GetPlayerName(playerid, name, MAX_PLAYER_NAME); //-------------------------------------------------------------------------- return name; } Daca iti va da erori la copilare o sa fie din cauza ca nu ai includurile: zcmd si sscanf2. Daviid 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum