deno Postat Noiembrie 2, 2016 Raport Postat Noiembrie 2, 2016 » Info: » Acesta este doar un proiect, tin sa va spun ca acest server este un wos b29 » Credits: » xxxSPEEDYxxx - Scripter GM » Tutakhamon - Editor GM » More Info: » + ca am precizat ca e un wos edit, va puteti da si seama din gm + ca e pe mysql » ATENTIE! TINETI MINTE SA CITITI "Tine minte!.txt" » Nu vreau sa spun eu ca server-ul e facut de mine, Toate creditele asupra acestui GM sunt ale lui xxxSPEEDYxxx. » La /stats Admin Level iti apare cu albastru, puteti schimba voi » Bugs: » S-ar putea sa fie unele bug-uri, dar sunt usoare de rezolvat.(probabil sunt usoare, poate sa fie grele depinde daca stiti cum sa rezolvati un bug) » Poze: » This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare » Download: » This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid și florin.xd 1 1
Daviid Postat Noiembrie 2, 2016 Raport Postat Noiembrie 2, 2016 Frumos, dar nu se merita sa folosesti WoS, are multe crashere si tot asa. deno și SKix 2
Life Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Postat Noiembrie 3, 2016 Ba,hai ca ai facut o treaba buna... deno 1
SKix Postat Noiembrie 3, 2016 Raport Postat Noiembrie 3, 2016 De cum KnowN e "server developed by", cand era Wos pe vremea aia el nici nu stia ce-i ala Pawn sau ce era legat de script.. Stiu asta pentut ca am fost "prieteni"(asta se intampla prin 2013). Si daca a postat el Wos b26 pe net nu inseamna ca avut un impact imens asupra sv, toate meritele sunt a lui xxxSpeedyxxx. deno și Daviid 2
deno Postat Noiembrie 3, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 3, 2016 De cum KnowN e "server developed by", cand era Wos pe vremea aia el nici nu stia ce-i ala Pawn sau ce era legat de script.. Stiu asta pentut ca am fost "prieteni"(asta se intampla prin 2013). Si daca a postat el Wos b26 pe net nu inseamna ca avut un impact imens asupra sv, toate meritele sunt a lui xxxSpeedyxxx. Imi cer scuze, am uitat sa mai spun ca e putin si XSG Edit Frumos Edit Fratemio +1 nu sunt fratele tau. m0untain 1
deno Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 13, 2016 Nu are nici o diferenta de World Of Stunts nu ai facut modificari duar ai modificat numele si creditele x2 posts? 5 warn m0untain 1
deno Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 16, 2016 care 2 posturi ai mai facut un post, dar inloc sa dau quote la ala am dat la alaltu m0untain 1
deno Postat Februarie 10, 2017 Autor Raport Postat Februarie 10, 2017 1 hour ago, vilcualexei said: off ! trebuia sa bagi si antiinjector ca rpd til inchide cineva ti-l poti baga tu singur daca stii ^_^ m0untain 1
Postări Recomandate