Sari la conținut

SSR v9 - Style Stunt Romania v9 + WoS No bugs (AKA Romania Royal Stunt)

Postări Recomandate

Postat

ssr v9, wos no bugs, de data asta pun niste poze deci

ssr:

maxresdefault.jpgmaxresdefault.jpg

wos AKA Romania royal stunt:

hqdefault.jpg

si il stiti voi, cautati pa net Romania royal stunt, sau wos b26

This is the hidden content, please

Postat

Style Stunt Romania (SSR):

wos imd​

Postat

Asta nu cumva este xSA edit al lui AroWnD? sistemel mi se par asemanatoare dar presupun dupa texdrawuri ca este defapt un wos b28 fara updateuri presupun

Postat

nu, nu e

edit, ca sa va mearga trebuie sa I faceti legatura la baza de date, daca nu stiti cum cautati un tutorial.

Postat

Si linkul cui i-l lasi?

De parca ar fii paine calda =)) asa intrebi de Link de download =)) smr de nu :))

P.S.Daca update-urile & (ce ai mai facut tu p'acolo) sunt facute de tine , felicitari !! :)

Postat

Incetam si noi cu off topicu va rog frumos? 

@@eZeL_ @

Postat

smr mi-ai facut pofta de paine dinaia rumenita cu lapte batut =))

=)) =)) =)) Morrr =)) =))

OFF: Hai sa nu mai facem Off-topic , ce zici ? =))

Postat

WTF :)) e buguit rau de tot 

Postat

@ Acest GM nu este SSR v9 Official al meu.

Acesta este GSS edit al lui Johnny, cand a venit pe server.

Este plin de buguri, are multe probleme, mai ales la baza de date.

A aparut pe net, din motive ca Johnny a venit pe server, si acum se lauda ca el a facut SSR v9 si ca il pune pe net.

Nu, acesta nu este SSR V9 facut de mine si de SKix, este GSS editat de johnny, atunci cand am spus eu ca ma las de SAMP. :)

Macar Creditele sunt aceleasi.

In curand sunt mai mult ca sigur, ca acest GM va aparea pe net, cu alte credite si alt nume, si acei oameni vor spune ca server-ul a fost facut de ei de la 0. :))

Postat

• stiu, download gm poc pawno edit credits sv facut de noi de la 0 =)) asa sunt copii retardati, oricum nu ti-am vazut parerea despre WoS :D

wos, l-am testat cu ezel si tot a mers foarte bine, e foarte tare server-ul :)

strcat(QString, "{00FF00}"SERVER_NAME" {FFFFFF}V9 [summer Edition]:\n");
  • 1 lună mai târziu...
[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

am spus cumva ca l-am facut de la 0?

ma refeream la copii ca tine ca deschis un wos schimba credits si spun ca e facut de ei de la 

0

Ce minti ba wos e pe net de multi timp si cica la-i facut de la 0 sti ca ssr v9 are un bug foarte mare la baza de date

| = 1. baza de date nu este originala

| = 2. Nu te poti inregistra findaca nu e buna baza de date   :D

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

auzi ba carlos te dai cam mare ai zis cu gura ta ca lai facut de la 0 wos este de mult si in + ca credits ai modificat atata ;)

te referi la asta?

ma refeream la copii ca tine dar imi cer scuze ca nu intelegi..

• stiu, download gm poc pawno edit credits sv facut de noi de la 0 =)) asa sunt copii retardati, oricum nu ti-am vazut parerea despre WoS :D

wos, l-am testat cu ezel si tot a mers foarte bine, e foarte tare server-ul :)

strcat(QString, "{00FF00}"SERVER_NAME" {FFFFFF}V9 [summer Edition]:\n");

Postat

Carlos  nu mai lu-a tu servere de pe net ca nu iti merge :D

ma jur tu esti chiar batut in cap

ACOLO N-AM SPUS CA EU AM DOWNLOADAT AM SCHIMBAT CREDITS SI GATA SERVER FACUT DE MINE DE LA 0.

MA REFEREAM CA UNII COPII CUM ESTI TU FAC ASTA DOWNLOADEAZA SERVERU SI SCHIMBA CREDITS SI SPUNE CA E FACUT DE EI DE LA 0

si ce ma? n-am voie sa postez aici si servere de pe net? unde scrie ca n-am voie

Postat

Ce minti ba wos e pe net de multi timp si cica la-i facut de la 0 sti ca ssr v9 are un bug foarte mare la baza de date

| = 1. baza de date nu este originala

| = 2. Nu te poti inregistra findaca nu e buna baza de date   :D

Vai!! Mi-e frica de tine :)) Cum sa nu fie baza de date originala?? Tu esti batut in cap? Se vede ca esti!

Baza de date este 100% originala! Si daca nu ma crezi chiar este! Nu o poti importa deoarece sunt foarte multe conturi inregistrate.Asta inseamna ca e cea originala! Si uite ca nu te pacalesc.Esti tu mare scripter :)) Poti face legatura daca ai baza de date goala, si baza de date nu e deloc buguita.

WOS-ul e de mult timp pe net, ai dreptate dar unele au foarte multe buguri.El a reparat bugurile si la postat aici! :@ Uite 3  dovezi

Cand m-am inregistrat:

xbqOpRC.jpg

Cand am iesit de pe server:

3A2Z2vM.jpg

Si uite contu in PhpMyAdmin:

35rzHyn.jpg

-1 din partea mea!

Postat

Vai!! Mi-e frica de tine :)) Cum sa nu fie baza de date originala?? Tu esti batut in cap? Se vede ca esti!

Baza de date este 100% originala! Si daca nu ma crezi chiar este! Nu o poti importa deoarece sunt foarte multe conturi inregistrate.Asta inseamna ca e cea originala! Si uite ca nu te pacalesc.Esti tu mare scripter :)) Poti face legatura daca ai baza de date goala, si baza de date nu e deloc buguita.

WOS-ul e de mult timp pe net, ai dreptate dar unele au foarte multe buguri.El a reparat bugurile si la postat aici! :@ Uite 3  dovezi

Cand m-am inregistrat:

xbqOpRC.jpg

Cand am iesit de pe server:

3A2Z2vM.jpg

Si uite contu in PhpMyAdmin:

35rzHyn.jpg

-1 din partea mea!

alea le poate rezolva oricine daca stie macar cum sa o faca.

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

putine buguri

• deno a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...