deno Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 ssr v9, wos no bugs, de data asta pun niste poze deci ssr: wos AKA Romania royal stunt: si il stiti voi, cautati pa net Romania royal stunt, sau wos b26 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare bagaboss 1
deno Postat Septembrie 21, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 21, 2016 Style Stunt Romania (SSR): This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare wos imd
+rKn Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Asta nu cumva este xSA edit al lui AroWnD? sistemel mi se par asemanatoare dar presupun dupa texdrawuri ca este defapt un wos b28 fara updateuri presupun
deno Postat Septembrie 21, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 21, 2016 nu, nu e edit, ca sa va mearga trebuie sa I faceti legatura la baza de date, daca nu stiti cum cautati un tutorial.
AlleqsZ Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Si linkul cui i-l lasi? De parca ar fii paine calda asa intrebi de Link de download smr de nu P.S.Daca update-urile & (ce ai mai facut tu p'acolo) sunt facute de tine , felicitari !! deno 1
+rKn Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 Incetam si noi cu off topicu va rog frumos? @@eZeL_ @ ?
AlleqsZ Postat Septembrie 21, 2016 Raport Postat Septembrie 21, 2016 smr mi-ai facut pofta de paine dinaia rumenita cu lapte batut =)) Morrr =)) OFF: Hai sa nu mai facem Off-topic , ce zici ?
Daviid Postat Septembrie 22, 2016 Raport Postat Septembrie 22, 2016 @ Acest GM nu este SSR v9 Official al meu. Acesta este GSS edit al lui Johnny, cand a venit pe server. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Este plin de buguri, are multe probleme, mai ales la baza de date. A aparut pe net, din motive ca Johnny a venit pe server, si acum se lauda ca el a facut SSR v9 si ca il pune pe net. Nu, acesta nu este SSR V9 facut de mine si de SKix, este GSS editat de johnny, atunci cand am spus eu ca ma las de SAMP. Macar Creditele sunt aceleasi. In curand sunt mai mult ca sigur, ca acest GM va aparea pe net, cu alte credite si alt nume, si acei oameni vor spune ca server-ul a fost facut de ei de la 0. SKix 1
deno Postat Septembrie 22, 2016 Autor Raport Postat Septembrie 22, 2016 stiu, download gm poc pawno edit credits sv facut de noi de la 0 asa sunt copii retardati, oricum nu ti-am vazut parerea despre WoS wos, l-am testat cu ezel si tot a mers foarte bine, e foarte tare server-ul strcat(QString, "{00FF00}"SERVER_NAME" {FFFFFF}V9 [summer Edition]:\n");
deno Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 13, 2016 am spus cumva ca l-am facut de la 0? ma refeream la copii ca tine ca deschis un wos schimba credits si spun ca e facut de ei de la 0 Ce minti ba wos e pe net de multi timp si cica la-i facut de la 0 sti ca ssr v9 are un bug foarte mare la baza de date | = 1. baza de date nu este originala | = 2. Nu te poti inregistra findaca nu e buna baza de date m0untain 1
deno Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 15, 2016 auzi ba carlos te dai cam mare ai zis cu gura ta ca lai facut de la 0 wos este de mult si in + ca credits ai modificat atata te referi la asta? ma refeream la copii ca tine dar imi cer scuze ca nu intelegi.. stiu, download gm poc pawno edit credits sv facut de noi de la 0 asa sunt copii retardati, oricum nu ti-am vazut parerea despre WoS wos, l-am testat cu ezel si tot a mers foarte bine, e foarte tare server-ul strcat(QString, "{00FF00}"SERVER_NAME" {FFFFFF}V9 [summer Edition]:\n");
deno Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 18, 2016 Carlos nu mai lu-a tu servere de pe net ca nu iti merge ma jur tu esti chiar batut in cap ACOLO N-AM SPUS CA EU AM DOWNLOADAT AM SCHIMBAT CREDITS SI GATA SERVER FACUT DE MINE DE LA 0. MA REFEREAM CA UNII COPII CUM ESTI TU FAC ASTA DOWNLOADEAZA SERVERU SI SCHIMBA CREDITS SI SPUNE CA E FACUT DE EI DE LA 0 si ce ma? n-am voie sa postez aici si servere de pe net? unde scrie ca n-am voie
m0untain Postat Noiembrie 25, 2016 Raport Postat Noiembrie 25, 2016 Ce minti ba wos e pe net de multi timp si cica la-i facut de la 0 sti ca ssr v9 are un bug foarte mare la baza de date | = 1. baza de date nu este originala | = 2. Nu te poti inregistra findaca nu e buna baza de date Vai!! Mi-e frica de tine Cum sa nu fie baza de date originala?? Tu esti batut in cap? Se vede ca esti! Baza de date este 100% originala! Si daca nu ma crezi chiar este! Nu o poti importa deoarece sunt foarte multe conturi inregistrate.Asta inseamna ca e cea originala! Si uite ca nu te pacalesc.Esti tu mare scripter Poti face legatura daca ai baza de date goala, si baza de date nu e deloc buguita. WOS-ul e de mult timp pe net, ai dreptate dar unele au foarte multe buguri.El a reparat bugurile si la postat aici! :@ Uite 3 dovezi Cand m-am inregistrat: Cand am iesit de pe server: Si uite contu in PhpMyAdmin: -1 din partea mea!
deno Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 25, 2016 Vai!! Mi-e frica de tine Cum sa nu fie baza de date originala?? Tu esti batut in cap? Se vede ca esti! Baza de date este 100% originala! Si daca nu ma crezi chiar este! Nu o poti importa deoarece sunt foarte multe conturi inregistrate.Asta inseamna ca e cea originala! Si uite ca nu te pacalesc.Esti tu mare scripter Poti face legatura daca ai baza de date goala, si baza de date nu e deloc buguita. WOS-ul e de mult timp pe net, ai dreptate dar unele au foarte multe buguri.El a reparat bugurile si la postat aici! :@ Uite 3 dovezi Cand m-am inregistrat: Cand am iesit de pe server: Si uite contu in PhpMyAdmin: -1 din partea mea! alea le poate rezolva oricine daca stie macar cum sa o faca.
Postări Recomandate