+XxEdyxX Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 Nick: XxEdyxX Nick-ul reclamat userului: Aleex.xD Link Catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: Limbaj. Dovada: topic: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Img: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare // This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Allex.xD_ Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 sa vezi ca primesc 99999 warns ca te-am facut pe tine prost ca tu esti sfant daca esti noob si nu intelegi ca nu poti fi moderator la jocuri dar na tu batman batman... batman e un board intelegi board tu trb sa fi moderator la un forum,sub-forum inteligentule ma doare capu cu tine
+Tommy Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 Edy,ignora-l pe asta.Asta se cearta cu toti.E la un pas de a lua ban. Decide ludacris ce ii da.
+XxEdyxX Postat August 30, 2014 Autor Raport Postat August 30, 2014 Tu esti n00b ma ... te-ai luat la cearta si cu PhX pe HZS , ca cica nici el nu este scripter bun ... tu nu sti nici macar lucrurile de baza in pawno
+Allex.xD_ Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 N00bs si intreabal pe phx daca i-am zis eu ca nu e scripter bun doamne ce copii n00bi daca stiti ce inseamna ca pt edy si voi astea 2 n00b-[Censured by System],dute drq ca asa intelege mintea voastra tommy intra si el din an in paste fraiere m-ai sti inainte sa donezi cum stateai acum te crezi sef peste tot si ai primit doar prin donatie alea edy tu te pricepi sa schimbi credits+textdraw atat si sa zici la lume ca tu ai facut sv de la 0 cobra tu nush nik dabia ti-ai facut si tu cont si faci pe sefu cativa de aici au minte adik Gamer,phx,johnny,alex0ali restu nici atat m-ai sunt cativa dar nu ii cunosc si nu ii judec cum face cobra care nu l-am vazut pe forum niciodata Johnny # 1
Johnny # Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 10% warnings point. ( glumeam ). Allex.xD_ 1
Daviid Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 5 % Waring, ține-o tot asa , si vei prim ban din nou. Johnny # 1
Postări Recomandate