+Ph0eniX Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 Salutare tuturor , am creeat un anti money-hack , inspirat dp JB ( ca oricum spuneati ca e demodat si chestii , l-am facut in versiunea mea ) . Poze nu am dece sa va pun. Orice critica este bine venita. Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare fisieru' .pwn il adaugati in FS-uri , .inc in include-uri si dupa mergeti in gamemode / fs sau unde aveti voi functii care da bani si puneti asa: #include < MoneyH > in server.cfg la fs-uri adaugati MHack Daviid 1
+XxEdyxX Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 Pe multe servere stunt nu prea este folosit anti money-hack:D Este bun ... frumos !
+Ph0eniX Postat August 29, 2014 Autor Raport Postat August 29, 2014 Nu este folosit deoarece aceia de au sv-uri fara anti money hack is sv-uri downloadate dp net , fie sa faca bani fie doar asa la plesneala , deci concluzie: Sunt nobi care se lauda ca au facut sv , da defapt sv-u e dp net .
+Cobra104 Postat August 30, 2014 Raport Postat August 30, 2014 Bagati un gm de rpg ca celalalt e praff nui complet
+Ph0eniX Postat August 30, 2014 Autor Raport Postat August 30, 2014 "celalalt" sv nu-i a meu in + NU fac RPG
Postări Recomandate