Daviid Postat August 28, 2016 Raport Postat August 28, 2016 Imagini: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ce este nou: - am modificat comanda [/admins] si [/helpers.] - am modificat comenzile la admini si helperi. - am modificat cati bani primesti la job-uri, acum primesti o suma fixa. - am adaugat comanda [/hh [1/2/3]. - am refacut comanda [/getgift] - am modificat premiul event-ului si premiul. - am modificat cateva texdraw-uri. - am adaugat comanda [/blevel] si [/bprice]. - am adaugat si modificat mai multe masini pe la unele factiuni. Si multe alte lucruri adaugate. Bug-uri rezolvate: - rezolvat bugul de la clan. - rezolvat bugul de la [/sellhidden]. - rezolvat bugul de la [/togapps]. - rezolvat bugul de la comanda [/find]. - rezolvat bugul cu comanda [/f] la rank 6. Si multe alte buguri rezolvate. Links: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VirusTotal Scan: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
deno Postat Noiembrie 13, 2016 Raport Postat Noiembrie 13, 2016 bun gmul vad ca nu are buguri multe si imi place felicitari +1 din partea mea bump topic vechi 1 wp
Daviid Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Raport Postat Noiembrie 26, 2016 Topic Vechi De ce sa dau ?! Lasa-l asa, fiindca cineva poate intampina vreo problema, si ne spune aici problema lui pentru a-l ajuta.
+Baws22 Postat Decembrie 3, 2016 Raport Postat Decembrie 3, 2016 toate bugurile au fost reparate? s-au unele?
+Baws22 Postat Decembrie 12, 2016 Raport Postat Decembrie 12, 2016 repet! toate Bug-uriile au fost reparate? sau unele?
Daviid Postat Decembrie 12, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 12, 2016 repet! toate Bug-uriile au fost reparate? sau unele? Nu toate, in mare parte.. mai are anumite buguri.
+xJinn Postat Decembrie 13, 2016 Raport Postat Decembrie 13, 2016 Frumos dar cum imi dau admin din baza de date? Si sa imi mai spuneti rezolv problema cu: Imi da sa ma inregistrez si nu ma pot loga
+asdadad Postat Decembrie 29, 2016 Raport Postat Decembrie 29, 2016 Cum as putea rezolva bugul cu care se poate da flood folosind comanda %s si admin=8 la changenickname
Daviid Postat Decembrie 29, 2016 Autor Raport Postat Decembrie 29, 2016 Cum as putea rezolva bugul cu care se poate da flood folosind comanda %s si admin=8 la changenickname Incearca sa adaugi Anti SQL injection. Ai tutorial aici: http://www.ultraphase.org/forums/index.php?/topic/5391-tutorial-anti-sql-injection/
+caramida Postat Aprilie 13, 2017 Raport Postat Aprilie 13, 2017 Salut am vazut ca este un bug la avioane/maverink cand incerc sa intru in el (am licientele) Player Can Not Use This vehicle . de ce cum rezolv imi spuneti si mie :))) multumesc.
Postări Recomandate