AlleqsZ Postat Iunie 21, 2016 Raport Postat Iunie 21, 2016 Nick: Denis Nick-ul userului reclamat: RiHn0 Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: Da wp fara motiv -.-' -> This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare @[member=ζ͜͡David™] , cer sa fie sanctionat !! @@RiHn0 , daca dai tu Locked la topic , ai urmatoarea reclamatie ! pwp rKn 1
+RiHn0 Postat Iunie 21, 2016 Raport Postat Iunie 21, 2016 Sa stii ca o sa incep sa plang ca mi-ai facut tu post. ;(( Imi iau jucariile si plec acasa Prietene, nu mai tot suferi pe aici, uite motivul pentru 5 wp: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Si uite aici motivul pentru cele 15 wp de acum 3 minute: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Mi se pare ca te-am anuntat mai de mult deja, orice minunatie scoti pe gura e sanctionata. Iti recomand sa o termini cu reclamatiile aiurea, nu o sa iti convina urmarile. Daca cersesti atentie nu inseamna ca o vei primi prieten drag. Si asta cu dedicatie pentru toti haterii, fanii, admiratorii, in general persoanele care au niste tentative sa imi faca rau insa le dau majie: . Succes in continuare prietene, chiar vei avea nevoie. AlleqsZ și rKn 2
AlleqsZ Postat Iunie 22, 2016 Autor Raport Postat Iunie 22, 2016 (editat) Sa stii ca o sa incep sa plang ca mi-ai facut tu post. ;(( Imi iau jucariile si plec acasa Prietene, nu mai tot suferi pe aici, uite motivul pentru 5 wp: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Si uite aici motivul pentru cele 15 wp de acum 3 minute: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Mi se pare ca te-am anuntat mai de mult deja, orice minunatie scoti pe gura e sanctionata. Iti recomand sa o termini cu reclamatiile aiurea, nu o sa iti convina urmarile. Daca cersesti atentie nu inseamna ca o vei primi prieten drag. Si asta cu dedicatie pentru toti haterii, fanii, admiratorii, in general persoanele care au niste tentative sa imi faca rau insa le dau majie: . Succes in continuare prietene, chiar vei avea nevoie. 5 Wp pentru cuvantu' "Prost" ? Morr 15 Wp pentru "prost de puti" ? Vai morr Ba'i tu asta "inteligentu' " ai cititi macar o data regulamentu' ? sau nici nu stii unde este La care sectiune Daca vrei si a 2-a reclamatie , reason : no note(no reason) spune'mi si ti'o fac ! 1. Nu'mi pasa daca tu ai System , sau nu 2. Trebuie sa resepecti regulamentu' , nu conteaza cine esti cine nu esti 3. Astept decizia lui David ! 4. Astept raspuns pentru reclamatia urmatoare ! pwp Lake-ule Edit : Despre melodie , se protriveste perfect pentru tine m la faza cu patu' si monitoru' , hai pwp De la mine pentru tine This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Iunie 22, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis«
+Rosalya Postat Iunie 22, 2016 Raport Postat Iunie 22, 2016 Daca as fi fost in locul lui David v-as fi scos rank-ul amandurora sa nu va mai certati. AlleqsZ 1
AlleqsZ Postat Iunie 22, 2016 Autor Raport Postat Iunie 22, 2016 Daca as fi fost in locul lui David v-as fi scos rank-ul amandurora sa nu va mai certati. In sfarsit cineva care gandeste Pacat ca mie daca mi'ar scoate gradu' ar trebuii sa scoata si sv-ul de pe comunitate Rosalya 1
+Rosalya Postat Iunie 22, 2016 Raport Postat Iunie 22, 2016 In sfarsit cineva care gandeste Pacat ca mie daca mi'ar scoate gradu' ar trebuii sa scoata si sv-ul de pe comunitate Ma roog, intelegi ce vreau sa zic..
AlleqsZ Postat Iunie 22, 2016 Autor Raport Postat Iunie 22, 2016 Ma roog, intelegi ce vreau sa zic.. Intreleg la ce vrei sa te referi Rosalya 1
+RiHn0 Postat Iunie 22, 2016 Raport Postat Iunie 22, 2016 5 Wp pentru cuvantu' "Prost" ? Morr 15 Wp pentru "prost de puti" ? Vai morr Ba'i tu asta "inteligentu' " ai cititi macar o data regulamentu' ? sau nici nu stii unde este La care sectiune Daca vrei si a 2-a reclamatie , reason : no note(no reason) spune'mi si ti'o fac ! 1. Nu'mi pasa daca tu ai System , sau nu 2. Trebuie sa resepecti regulamentu' , nu conteaza cine esti cine nu esti 3. Astept decizia lui David ! 4. Astept raspuns pentru reclamatia urmatoare ! pwp Lake-ule Edit : Despre melodie , se protriveste perfect pentru tine m la faza cu patu' si monitoru' , hai pwp De la mine pentru tine This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Atentie, atentie, a venit marele rapper, faceti loc. Suferintele tale chiar ma amuza. Ai inceput sa imi dedici mie melodiile pe care ti le dedic eu tie caci ti se potrivesc. Nane - Glume, prietene? Ai ascutat macar melodia sau? Ai uitat cum veneai si iti cereai scuze pe skype si o bagai pe aia cu "Pace?" . Fratelo, cate nu ai facut tu pentru niste functii... De cate ori ai luat tu ban prietene si apoi veneai si iti cereai scuze la David... E nasol ca nu iti pasa daca am eu system pentru ca, crede-ma prietene, daca o tii tot asa chiar nu te vad bine. Respect regulamentul si o fac chiar mai bine ca tine. Ai scos ce nu trebuie pe gura, ai luat Wp. Prieten drag, chiar sa stii ca mi-e frica ca ma ameninti tu ca vii peste mine si ma faci una cu pamantul pe skype. Wow, mare bataus, parca te-am vazut o data la radio, ai facut ceva sala de mese de esti asa periculos? Ce tot suferi ca ai luat niste wp-uri? Sau esti ceva suparat ca nu ai primit permisiunea sa iti faci o comunitate fantoma? ;( O sa plang pisi ca imi faci tu reclamatii. Ai auzit si tu termenul "lake" acum cateva zile cand ti l-am adresat, ai dat repede un search pe google sa vezi ce inseamna si acum vad ca nu il mai lasi din gura. Ce sa zic, si cainii tot asa fac, cand gasesc un .... nu se opresc pana nu il mananca. Ei bine, in cazul asta cred ca l-ai inghitit cu totul. Opreste-te cu spam-ul de call pe skype copile ca nu iti raspund, intelege. Pot sa ma joc si solitaire si tot e ceva mai bun de facut decat sa pierd timp in confe cu tine. Oricum ma faci pe mine sarac dar de ceva timp tot ziceai ca iti iei microfon, cred ca ai o memorie cam scurta. Maine o sa fac pentru tine, preferatul meu o fapta buna si o sa vad ce pot face cu acel regulament minunat. O sa fac si niste desene in paint, poate ca cei ca tine nu il vor intelege. Il dezvoltam putin, ar fi mult mai ok. Mult succes prietene, daca ai server intr-o comunitate nu inseamna ca esti Dumnezeu, pwpek. Si iar acelasi vers de la aceeasi persoana: "Ok, am inteles ideea, nu ma placi Dar, obisnuieste'te cu gandu' ca n'ai ce sa'mi faci, Lake... Ia loc, fa'ti niste popcorn si priveste, Cum rad in nas oricarui fraier ce ma uraste" Bonus: "Nu le e in clar, de ce p**a mea o fac Cand muzica mea nu'mi aduce nici bani sa ma imbrac Da' pentru cine sa tac, cine crede ca are onoarea Sa'mi atinga ranile cand se joaca cu sarea, Ah... E nevoie de mine chiar daca o neaga Stiu ca duc lipsa de un hoper cu norma'ntreaga" In sfarsit cineva care gandeste Pacat ca mie daca mi'ar scoate gradu' ar trebuii sa scoata si sv-ul de pe comunitate Pai nu cred ca iti scoate gradul, sunt si alte modalitati. Rosalya 1
+Rosalya Postat Iunie 22, 2016 Raport Postat Iunie 22, 2016 Alta idee ingenioasa : V-as scoate gradul amandurora si v-as da ban cateva zile.. Aici nu e comunitate pentru certuri..
AlleqsZ Postat Iunie 22, 2016 Autor Raport Postat Iunie 22, 2016 (editat) Atentie, atentie, a venit marele rapper, faceti loc. Suferintele tale chiar ma amuza. Ai inceput sa imi dedici mie melodiile pe care ti le dedic eu tie caci ti se potrivesc. Nane - Glume, prietene? Ai ascutat macar melodia sau? Ai uitat cum veneai si iti cereai scuze pe skype si o bagai pe aia cu "Pace?" . Fratelo, cate nu ai facut tu pentru niste functii... De cate ori ai luat tu ban prietene si apoi veneai si iti cereai scuze la David... E nasol ca nu iti pasa daca am eu system pentru ca, crede-ma prietene, daca o tii tot asa chiar nu te vad bine. Respect regulamentul si o fac chiar mai bine ca tine. Ai scos ce nu trebuie pe gura, ai luat Wp. Prieten drag, chiar sa stii ca mi-e frica ca ma ameninti tu ca vii peste mine si ma faci una cu pamantul pe skype. Wow, mare bataus, parca te-am vazut o data la radio, ai facut ceva sala de mese de esti asa periculos? Ce tot suferi ca ai luat niste wp-uri? Sau esti ceva suparat ca nu ai primit permisiunea sa iti faci o comunitate fantoma? ;( O sa plang pisi ca imi faci tu reclamatii. Ai auzit si tu termenul "lake" acum cateva zile cand ti l-am adresat, ai dat repede un search pe google sa vezi ce inseamna si acum vad ca nu il mai lasi din gura. Ce sa zic, si cainii tot asa fac, cand gasesc un .... nu se opresc pana nu il mananca. Ei bine, in cazul asta cred ca l-ai inghitit cu totul. Opreste-te cu spam-ul de call pe skype copile ca nu iti raspund, intelege. Pot sa ma joc si solitaire si tot e ceva mai bun de facut decat sa pierd timp in confe cu tine. Oricum ma faci pe mine sarac dar de ceva timp tot ziceai ca iti iei microfon, cred ca ai o memorie cam scurta. Maine o sa fac pentru tine, preferatul meu o fapta buna si o sa vad ce pot face cu acel regulament minunat. O sa fac si niste desene in paint, poate ca cei ca tine nu il vor intelege. Il dezvoltam putin, ar fi mult mai ok. Mult succes prietene, daca ai server intr-o comunitate nu inseamna ca esti Dumnezeu, pwpek. Si iar acelasi vers de la aceeasi persoana: "Ok, am inteles ideea, nu ma placi Dar, obisnuieste'te cu gandu' ca n'ai ce sa'mi faci, Lake... Ia loc, fa'ti niste popcorn si priveste, Cum rad in nas oricarui fraier ce ma uraste" Bonus: "Nu le e in clar, de ce p**a mea o fac Cand muzica mea nu'mi aduce nici bani sa ma imbrac Da' pentru cine sa tac, cine crede ca are onoarea Sa'mi atinga ranile cand se joaca cu sarea, Ah... E nevoie de mine chiar daca o neaga Stiu ca duc lipsa de un hoper cu norma'ntreaga" Pai nu cred ca iti scoate gradul, sunt si alte modalitati. MOrrr =)) =)) Ba milogule ai noroc ca mi'am sters toate conversatiile de pe skype , dar am sa caut pe fb sa vedem cine se milogea cu Pace MOrr Morr cica , am auzit acu' cateva zile marsh ma NU le mai intoarce ata ! Daca esti asa tare in gura , de ce p[censored]L@ mea nu raspunzi pe skype ? si dai cu parasire ? Esti tare in gura aici pe comunitate , ca te vad toti Dar pe privat , daca te sun nu raspunzi Esti .. Vai de tine Milogu' dreaq ce esti Edit : Daca postezi replici , sa pari ceva "rap-er" stai calm ca nu rezolvi nmk nu esti , esti decat un copil (taran) fustrat care nu stie altceva decat l@B@@ si P.C. , hai da'i iar cu parasire permanenta! pwp Edit 2: Te face de ras un copil de 12-15 ani cati are (andreys ) ala si tu inca incerci sa vorbesti cu mine ? dar macar ti'am dat permisiunea ? ) Edit 3 : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare si tot eo am venit sa'mi cer scuze =)) Editat Iunie 22, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« eZeL și Rosalya 2
+EskaPe Postat Iunie 23, 2016 Raport Postat Iunie 23, 2016 MOrrr =)) =)) Ba milogule ai noroc ca mi'am sters toate conversatiile de pe skype , dar am sa caut pe fb sa vedem cine se milogea cu Pace MOrr Morr cica , am auzit acu' cateva zile marsh ma NU le mai intoarce ata ! Daca esti asa tare in gura , de ce p[censored]L@ mea nu raspunzi pe skype ? si dai cu parasire ? Esti tare in gura aici pe comunitate , ca te vad toti Dar pe privat , daca te sun nu raspunzi Esti .. Vai de tine Milogu' dreaq ce esti Edit : Daca postezi replici , sa pari ceva "rap-er" stai calm ca nu rezolvi nmk nu esti , esti decat un copil (taran) fustrat care nu stie altceva decat l@B@@ si P.C. , hai da'i iar cu parasire permanenta! pwp Edit 2: Te face de ras un copil de 12-15 ani cati are (andreys ) ala si tu inca incerci sa vorbesti cu mine ? dar macar ti'am dat permisiunea ? ) Edit 3 : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare si tot eo am venit sa'mi cer scuze =)) Scuzati ca ma bag . Eu nu te-nteleg de ce tot pui " " Ce-i asa de ras? Tu esti ala care sufera din orice. Faci reclamatie oricui dintr-un simplu cacacel. Vad ca mai faci si pe barosanul, il corectezi ca nu a scris corect . Mistake . Tu nu gresesti niciodata? Why? Idk. Ai fost si tu System,stii regulile, de ce tot comentezi aiurea? Doar sa ti se acorde atentie? Ai rabdare sa se uite Daviduta.k.aFernando Sa nu te aud cu "Nu te baga daca nu stii". Rosalya 1
+RiHn0 Postat Iunie 23, 2016 Raport Postat Iunie 23, 2016 Scuzati ca ma bag . Eu nu te-nteleg de ce tot pui " " Ce-i asa de ras? Tu esti ala care sufera din orice. Faci reclamatie oricui dintr-un simplu cacacel. Vad ca mai faci si pe barosanul, il corectezi ca nu a scris corect . Mistake . Tu nu gresesti niciodata? Why? Idk. Ai fost si tu System,stii regulile, de ce tot comentezi aiurea? Doar sa ti se acorde atentie? Ai rabdare sa se uite Daviduta.k.aFernando Sa nu te aud cu "Nu te baga daca nu stii". Ferdy nu Fernando scz. Esky, am spus aici tot ce era de spus: "Ce tot suferi ca ai luat niste wp-uri? Sau esti ceva suparat ca nu ai primit permisiunea sa iti faci o comunitate fantoma? ;(" Oricum domnul Denys care nu arata si contextul mesajelor, aici ai conversatia noastra de pe facebook: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Si aici niste poze care dovedesc ceea ce am spus: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Apropo, acest individ periculos, RaulDenys este schimb valutar, chiar va recomand. Ii dati 1 euro iar el va da 6 lei pentru ca la el 1 euro = 6 lei. O afacere profitabila. Insa aveti grija ca poate va bate rau, face drumuri la sala... de mese. Oh dar vai, acolo incercai sa ma corectezi cu "rap-er"? Se scrie rapper prieten drag insa tu nu ai ce sa stii din moment ce asculti numai muzica de la desenele cu barbie. Esky, oricum daca o iau dupa regulament ar trebui sa ia niste wp-uri pentru emoticoane prea multe :3 Pwp. Rosalya 1
Daviid Postat Iunie 23, 2016 Raport Postat Iunie 23, 2016 Am o pedeapsa pentru voi. Suspend account 7 zile amandoi. Pwp. Rosalya, SkyLake și Dytto 3
Postări Recomandate