Sari la conținut

Cadou DeNNys [La caterinca]

Postări Recomandate

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

e dat cu ruj?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Postat

... :| :|

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Nu conteaza daca-i dat cu ruj, faza amuzantă e fata cu palarie si cu ochelari la găt parca-i țigan  :)).

Postat

Slăbuț băjatu, doamne ce față are zici că-i țigan =))))))))

Postat

domnule Daniel Talpoș a.k.a talpă nu te mai da tu mai presus ca nu esti=]]]]

PS: ia uite ce mi-a dat mie ShaDoW

This is the hidden content, please
  te pwp pentru cei ce vor fb-ul domnului Daniel. poftim aici : 

REPSECT KAZI PLOAE

Peace :D

Postat

Nu conteaza daca-i dat cu ruj, faza amuzantă e fata cu palarie si cu ochelari la găt parca-i țigan  :)).

smr tu ?

Macar eu nu's ceva fustrat d'ala care minte 24/24 si sta ascuns in umbra :*

domnule Daniel Talpoș a.k.a talpă nu te mai da tu mai presus ca nu esti=]]]]

PS: ia uite ce mi-a dat mie ShaDoW  "

"

Morrrr =)) =)) =)) =))

Postat

Băi copile, măcar stau ascuns în umbră nu ca și tine un rahat fără viitor, care n-are ce face cu viața lui decat să stea pe un amărat de laptop la 100 lei, îți iau toată rasa-n pulă de țigan borat, mă CENZURA în neamu' tău de aurolaci înfecți, clar ?

Cu asta am terminat, fiecare arată în felul lui muistule, eu arăt cum arăt dar măcar nu arăt ca tine un aurolac cu viitorul în stradă .

Postat

Băi copile, măcar stau ascuns în umbră nu ca și tine un rahat fără viitor, care n-are ce face cu viața lui decat să stea pe un amărat de laptop la 100 lei, îți iau toată rasa-n pulă de țigan borat, mă CENZURA în neamu' tău de aurolaci înfecți, clar ?

Cu asta am terminat, fiecare arată în felul lui muistule, eu arăt cum arăt dar măcar nu arăt ca tine un aurolac cu viitorul în stradă .

Morrrr =)) Zi ca esti ofticat , ca ai plans la web =)) cand erai cu Cedry in confa ? =)))

Postat

lasa-l frate=]]] nu stie altceva decat sa injure.. rog un designer/system sa dea T/C:D

Postat

T/C . Usor cu jignirile sa nu luam masuri drastice. 

Terminati-va cu posturile in genu' daca stiti ca nu va agreati.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...