SKix Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Nu conteaza daca-i dat cu ruj, faza amuzantă e fata cu palarie si cu ochelari la găt parca-i țigan .
+Daniel. Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Slăbuț băjatu, doamne ce față are zici că-i țigan )))))) Dytto și AlleqsZ 2
+Dytto Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Slăbuț băjatu, doamne ce față are zici că-i țigan )))))) domnule Daniel Talpoș a.k.a talpă nu te mai da tu mai presus ca nu esti=]]]] PS: ia uite ce mi-a dat mie ShaDoW This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare te pwp pentru cei ce vor fb-ul domnului Daniel. poftim aici : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare REPSECT KAZI PLOAE Peace AlleqsZ 1
AlleqsZ Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Nu conteaza daca-i dat cu ruj, faza amuzantă e fata cu palarie si cu ochelari la găt parca-i țigan . smr tu ? Slăbuț băjatu, doamne ce față are zici că-i țigan )))))) Macar eu nu's ceva fustrat d'ala care minte 24/24 si sta ascuns in umbra domnule Daniel Talpoș a.k.a talpă nu te mai da tu mai presus ca nu esti=]]]] PS: ia uite ce mi-a dat mie ShaDoW " This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare " Morrrr =)) =)) Dytto 1
+Daniel. Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Băi copile, măcar stau ascuns în umbră nu ca și tine un rahat fără viitor, care n-are ce face cu viața lui decat să stea pe un amărat de laptop la 100 lei, îți iau toată rasa-n pulă de țigan borat, mă CENZURA în neamu' tău de aurolaci înfecți, clar ? Cu asta am terminat, fiecare arată în felul lui muistule, eu arăt cum arăt dar măcar nu arăt ca tine un aurolac cu viitorul în stradă . Dytto și AlleqsZ 1 1
AlleqsZ Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 Băi copile, măcar stau ascuns în umbră nu ca și tine un rahat fără viitor, care n-are ce face cu viața lui decat să stea pe un amărat de laptop la 100 lei, îți iau toată rasa-n pulă de țigan borat, mă CENZURA în neamu' tău de aurolaci înfecți, clar ? Cu asta am terminat, fiecare arată în felul lui muistule, eu arăt cum arăt dar măcar nu arăt ca tine un aurolac cu viitorul în stradă . Morrrr Zi ca esti ofticat , ca ai plans la web cand erai cu Cedry in confa ? ) Dytto 1
+Dytto Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 lasa-l frate=]]] nu stie altceva decat sa injure.. rog un designer/system sa dea
+RiHn0 Postat Iunie 19, 2016 Raport Postat Iunie 19, 2016 . Usor cu jignirile sa nu luam masuri drastice. Terminati-va cu posturile in genu' daca stiti ca nu va agreati.
Postări Recomandate