Daviid Postat Iulie 17, 2014 Raport Postat Iulie 17, 2014 Salut, am editat un Gamemode special pentru voi. GM-ul editat de mine a fost RSE v4 [ By [sh].HiTman. & [XSS]MaxXx ] Sper ca va place noile updateuri pe care le-am adaugat. 1. Un nou TextDraw mult mai frumos [ Ajutor [E.M.O.]K1DDU ] 2. Multe mape noi. 3. Un nou aspect la /stats 4. Un nou aspect la /cmds 5. Un nou aspect la /vcmds 6. Un nou aspect la /teles 7. Adaugat /maze Si multe altele. Foarte multe buguri reparate... Poze: [/ Scan VirusTotal: Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - NEW! eDuuTzuu și Danut_DNS 1 1
Daviid Postat Iulie 21, 2014 Autor Raport Postat Iulie 21, 2014 Este RSE v4 , editat de mine. De accea ii multumesc lui HiTman pentru Gamemode.
+Joky Postat Iulie 22, 2014 Raport Postat Iulie 22, 2014 Este RSE v4 , editat de mine. De accea ii multumesc lui HiTman pentru Gamemode. Da stiu gm-ul ila!
Daviid Postat Iulie 25, 2014 Autor Raport Postat Iulie 25, 2014 Asta l-ai avut si tu la server ? Da stiu gm-ul ila! Da l-am avut si eu de mult! 2x Post +10 % Warning !
+Alex0ali Postat August 8, 2014 Raport Postat August 8, 2014 E foarte fain gm si este foarte cautat...GG
+Allex.xD_ Postat August 18, 2014 Raport Postat August 18, 2014 nu trebuia sa pui gm pe net orice wos ar fi editat needitat ca uni noobi iau gm si isi deschis sv si editeaza credits si iau drepturile de autor spunand ca ei au facut sv acum toti au gm wos asta e naspa pt ca multe sv originale care au owneri/scripteri care chiar au contribuit la crearea wos nu au asa multi playeri ci celelalte ``copi`` au mai mult si ma enerveaza rau faza asta Daviid 1
+Allex.xD_ Postat August 29, 2014 Raport Postat August 29, 2014 Frumos dar vechi daca e vechi fa tu unu m-ai nou ca e bun gm si inca se mai foloseste mai ales n00bi care schimba credits si textdraw decat =)
+andrei Postat Septembrie 8, 2014 Raport Postat Septembrie 8, 2014 De ce nu mai e linkul de download ?
Postări Recomandate