+xCrazyDuBSteP_. Postat Iunie 15, 2016 Raport Postat Iunie 15, 2016 Cei de la SAMP numai ofera lista de servere Romanesti. [4ever]T.S a facut un script, care adauga toate serverele Romanesti, fara cele Rusesti/Englezesti si alte shit-uri! Enjoy.
Daviid Postat Iunie 15, 2016 Raport Postat Iunie 15, 2016 (editat) I s-a blocat in timp ce facea tutorialul, PC din lemn Acest script nu este facut de el, doar l-a tradus. In fine, folositor. Editat Iunie 15, 2016 de ζ͜͡David™ Revin cu edit dupa ce analizez acest script mai bine.
+xCrazyDuBSteP_. Postat Iunie 15, 2016 Autor Raport Postat Iunie 15, 2016 I s-a blocat in timp ce facea tutorialul, PC din lemn Acest script nu este facut de el, doar l-a tradus. In fine, folositor. E owner-ul de la Five-Host.
Daviid Postat Iunie 15, 2016 Raport Postat Iunie 15, 2016 Stiu cine e. Este dintr-un sat din Scrioastea. Satul acesta este langa orasul unde locuiesc eu. Il cunosc in realitate pe băiețaș. Nu imi pasa ca e oweru la RDD si five-host, mi se pare mie sau el a facut asta sa isi faca reclama la serverul lui.
+xCrazyDuBSteP_. Postat Iunie 17, 2016 Autor Raport Postat Iunie 17, 2016 Stiu cine e. Este dintr-un sat din Scrioastea. Satul acesta este langa orasul unde locuiesc eu. Il cunosc in realitate pe băiețaș. Nu imi pasa ca e oweru la RDD si five-host, mi se pare mie sau el a facut asta sa isi faca reclama la serverul lui. E de ajutor.
Postări Recomandate