Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick-ul : Alexandru.Macedonski
Problema : Bună ziua . Doresc să--mi deschid un server de STUNT cu gamemodeul Stunt Evolution și cu siguranță voi veni pe acest forum cu el , gmul e postat pe comunitatea dumneavoastră : 

This is the hidden content, please
Am întâmpinat următoarea problemă : Când doresc să-mi setez coinsul, cu comanda /setcoins id și suma, să zicem că momentan am 53 coins, dau /setcoins id 100 , și nu mi se pune suma corespunzătoare. Îmi crește mai mult cu aproximație 10 coins mai mult, în nici un caz suma dorită de mine. Am verificat comanda, nu știu de la ce provine această problemă. Vă rog să mă ajutați. Aștept un răspuns de la dumneavoastră. Încă o întrebare. Acest gm are infinite loop? Dacă da vă rog să mă ajutați să îl rezolv.

Cu stimă,

Alexandru.Macedonski
Poze / video : - 
Alte cuvinte : V-am explicat detaliat mai sus.

Postat (editat)
Cauta in GameMode :

1.

2. Cauti 

3. For MySQL (DataBase) !!!

4. Daca vrei sa se salveze 

5. Comanda

Ti'am re-facut eu comanda /SetCoins

Daca nu te descruci da'mi add pe Y!M: [email protected]

sau 

Editat de »ζ͜͡ЯaulDєиis«
Le'am dat un aspect mai frumos :#
Postat

Posteaza comanda CMD:setcoins

Postat
CMD:setcoins( playerid, params[ ] )

{

if ( !IsPlayerAdmin( playerid ) )

return SendError( playerid, "You are not enough high level to use this command !" );

new

Player,

sCoins

;

if ( sscanf( params, "ui", Player, sCoins ) )

return SendClientMessage( playerid, COLOR_ULTRARED, "USAGE: {33CCFF}/setcoins [PlayerID] [Coins]" );

if ( sCoins < 0 )

return SendError( playerid, "Invalid Amount!" );

if ( !IsPlayerConnected( Player ) )

return SendError( playerid, "Player is not connected" );

gsString[ 0 ] = EOS;

format( gsString, sizeof( gsString ), "Administrator %s has set %s coins to %d.", PlayerName( playerid ), PlayerName( Player ), sCoins );

SaveToFile( "CoinsLog", gsString );

FormatMSG( playerid, COLOR_ABLUE, "You have setted %s(ID:%d) coins to %d", PlayerName( Player ), Player, sCoins );

FormatMSG( Player, COLOR_ABLUE, "Administrator %s has setted you coins to %d", PlayerName( playerid ), sCoins );

PlayerInfo[ Player ][ Coins ] = sCoins;

return ( 1 );

}

Postat

Foloseste comanda aceasta 

Postat

nu merge frate , tot asa. e ceva de la baza de date mysql posibil..

Postat (editat)

nu merge frate , tot asa. e ceva de la baza de date mysql posibil..

Stai asa .. iti fac comanda asta pe care o ai tu originala , ti'o fac sa fie cum trebuie

Editat de »ζ͜͡ЯaulDєиis«
Da'mi add pe Y!M / skype !
Postat

Nu este de la baza de date, am incercat si cu cea de la xSa deoarece xsa este stunt evolution editat, nu merge, tot problema cu coins e, deci, problema cu coins provine din gamemode.

Postat

da-mi accept pe mess

Done ... 

ON : Ai mai reusit ceva ?

Postat

Nu am reusit frate. Contacteaza-l pe David. Mi-a spus să las comanda și nu a mai lăsat răspuns. 

Postat

Stii GM-u acela ce este postat acolo este plin de buguri , crashere si toate cele... nu merita sa te chinui cu el , si ar trebuii sa te apuci de un alt Gamemode , parerea mea , acum faci ce vrei . :)

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...