+Alexandru.Macedonski Postat Mai 23, 2016 Raport Postat Mai 23, 2016 Nick-ul : Alexandru.MacedonskiProblema : Bună ziua . Doresc să--mi deschid un server de STUNT cu gamemodeul Stunt Evolution și cu siguranță voi veni pe acest forum cu el , gmul e postat pe comunitatea dumneavoastră : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Am întâmpinat următoarea problemă : Când doresc să-mi setez coinsul, cu comanda /setcoins id și suma, să zicem că momentan am 53 coins, dau /setcoins id 100 , și nu mi se pune suma corespunzătoare. Îmi crește mai mult cu aproximație 10 coins mai mult, în nici un caz suma dorită de mine. Am verificat comanda, nu știu de la ce provine această problemă. Vă rog să mă ajutați. Aștept un răspuns de la dumneavoastră. Încă o întrebare. Acest gm are infinite loop? Dacă da vă rog să mă ajutați să îl rezolv. Cu stimă, Alexandru.MacedonskiPoze / video : - Alte cuvinte : V-am explicat detaliat mai sus.
AlleqsZ Postat Mai 23, 2016 Raport Postat Mai 23, 2016 (editat) Cauta in GameMode : 1. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 2. Cauti This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 3. For MySQL (DataBase) !!! This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 4. Daca vrei sa se salveze This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 5. Comanda Ti'am re-facut eu comanda /SetCoins This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daca nu te descruci da'mi add pe Y!M: [email protected] sau Skype : qpal3csbwa Editat Mai 23, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Le'am dat un aspect mai frumos :#
+Alexandru.Macedonski Postat Mai 23, 2016 Autor Raport Postat Mai 23, 2016 CMD:setcoins( playerid, params[ ] ) { if ( !IsPlayerAdmin( playerid ) ) return SendError( playerid, "You are not enough high level to use this command !" ); new Player, sCoins ; if ( sscanf( params, "ui", Player, sCoins ) ) return SendClientMessage( playerid, COLOR_ULTRARED, "USAGE: {33CCFF}/setcoins [PlayerID] [Coins]" ); if ( sCoins < 0 ) return SendError( playerid, "Invalid Amount!" ); if ( !IsPlayerConnected( Player ) ) return SendError( playerid, "Player is not connected" ); gsString[ 0 ] = EOS; format( gsString, sizeof( gsString ), "Administrator %s has set %s coins to %d.", PlayerName( playerid ), PlayerName( Player ), sCoins ); SaveToFile( "CoinsLog", gsString ); FormatMSG( playerid, COLOR_ABLUE, "You have setted %s(ID:%d) coins to %d", PlayerName( Player ), Player, sCoins ); FormatMSG( Player, COLOR_ABLUE, "Administrator %s has setted you coins to %d", PlayerName( playerid ), sCoins ); PlayerInfo[ Player ][ Coins ] = sCoins; return ( 1 ); }
AlleqsZ Postat Mai 23, 2016 Raport Postat Mai 23, 2016 Foloseste comanda aceasta This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Alexandru.Macedonski Postat Mai 23, 2016 Autor Raport Postat Mai 23, 2016 nu merge frate , tot asa. e ceva de la baza de date mysql posibil..
AlleqsZ Postat Mai 23, 2016 Raport Postat Mai 23, 2016 (editat) nu merge frate , tot asa. e ceva de la baza de date mysql posibil.. Stai asa .. iti fac comanda asta pe care o ai tu originala , ti'o fac sa fie cum trebuie Editat Mai 23, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Da'mi add pe Y!M / skype !
+Alexandru.Macedonski Postat Mai 23, 2016 Autor Raport Postat Mai 23, 2016 Nu este de la baza de date, am incercat si cu cea de la xSa deoarece xsa este stunt evolution editat, nu merge, tot problema cu coins e, deci, problema cu coins provine din gamemode.
AlleqsZ Postat Mai 24, 2016 Raport Postat Mai 24, 2016 da-mi accept pe mess Done ... ON : Ai mai reusit ceva ?
+Alexandru.Macedonski Postat Mai 25, 2016 Autor Raport Postat Mai 25, 2016 Nu am reusit frate. Contacteaza-l pe David. Mi-a spus să las comanda și nu a mai lăsat răspuns.
+MaXxX Postat Mai 25, 2016 Raport Postat Mai 25, 2016 Stii GM-u acela ce este postat acolo este plin de buguri , crashere si toate cele... nu merita sa te chinui cu el , si ar trebuii sa te apuci de un alt Gamemode , parerea mea , acum faci ce vrei .
Postări Recomandate