Daviid Postat Mai 21, 2016 Raport Postat Mai 21, 2016 Acest tip, pe nume Angel aka George este un mare tepar. Si-a facut server de RPG, a furat GM-ul de la Daniel. A populat serverul, pentru a fura conturi de pe alte servere RPG mari. Aveti in poza dovezile clare. ID-ul lui de mess / skype este: angel_samp69 Asa ca aveti mare grija cu acest baietas. Din cate am auzit eu, vindea si rooturi de flood, mare haxor. Uitati si voi ce nume a pus la server dupa ce l-a inchis si a pacalit jucatori.. Sper ca va sunt destul de clare dovezile Asa ca aveti mare grija, s-a umplut netul de tepari! X_X
+Dytto Postat Mai 21, 2016 Raport Postat Mai 21, 2016 dispari la tom si jerry baietas' daca as fi maicata te-as ingropa pentru ca esti o comoara de copil pwp
AlleqsZ Postat Mai 21, 2016 Raport Postat Mai 21, 2016 Fiecarea ar face un ban ... si nu stie cum ... gen George
Five Postat Mai 21, 2016 Raport Postat Mai 21, 2016 El crede ca poate sa faca orice vrea deoarece este doar un joc...Din pacate,nu este chiar asa.. Actiunile sale reflecta adevarata sa personalitate. Focus și Daviid 1 1
+AngelJD Postat Mai 27, 2016 Raport Postat Mai 27, 2016 n-ai csf, deea nu imi pun eu pw de la facebook,skype etc,Dak Pun Parole Pun Gen : daula***sifug etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum