+ShAdoW. Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Am facut o mapa , si nu aveam ce face cu ea:) Link descarcare : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link poze : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare David astept parerea ta , si a ta dani:)
+rKn Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Foarte frumoasa , o sa ii spun si lui Five sa o adaugam pe LSA.
+ShAdoW. Postat Aprilie 29, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 29, 2016 Foarte frumoasa , o sa ii spun si lui Five sa o adaugam pe LSA. Daca ai nevoie de mape da-mi mesaj sa-ti dau id skype sa vb
+Tony93 Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Foarte jmechera , Ce bine ar sta si pe LSA
Daviid Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Arata destul de bine mapa. Dar nu prea este unica. Am mai vazut-o pe undeva.
+ShAdoW. Postat Aprilie 29, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 29, 2016 Arata destul de bine mapa. Dar nu prea este unica. Am mai vazut-o pe undeva. E 100% unica:)) Nu am avut net asa ca nu am avut de unde lua inspiratie .
AlleqsZ Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Destul de jmek ... Dar se putea putin mai lunga/mare (parerea mea)
+DoNuT Postat Aprilie 30, 2016 Raport Postat Aprilie 30, 2016 Interesanta din anumite puncte de vedere, dar neterminata am stat si am analizat anumite unghiuri si se vad spatii libere sau suprapunerea anumitor obiecte. Iti recomand sa te uiti de 2 ori inainte de a spune ca este gata.
+ShAdoW. Postat Aprilie 30, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 30, 2016 Interesanta din anumite puncte de vedere, dar neterminata am stat si am analizat anumite unghiuri si se vad spatii libere sau suprapunerea anumitor obiecte. Iti recomand sa te uiti de 2 ori inainte de a spune ca este gata. Destul de jmek ... Dar se putea putin mai lunga/mare (parerea mea) Mapa nu este gata in totalitate , puteam sa o fac si mai lunga dar meah... Daca am timp o termin Si obiectele sunt puse majoritatea fixe incat sa nu te arunce sau mai stiu eu ce.
+#MAVUE Postat Iunie 13, 2016 Raport Postat Iunie 13, 2016 Sincer..Chiar daca sunt mapper...Nu pot sa imi dau seama de ce ai facut tu acolo Harta are distante intre obiecte . Nu sunt aliniate corect + mai are si flashlight-uri d'alea care se vede ba un obiect , ba altu .. Aiurea harta.
Postări Recomandate