+Mely- Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Nume Real: Alexandra Gabriela Melyisa [Fara nume de familie] . Nick: ★Melyisa★ Varsta: 23 Ocupatie: Gospodina . Y!M: - Steam: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Mesaj: Buna si salutare tuturor membrilor din aceasta comunitate, vreau sa va spun ca nu am mai stat de foarte mult timp [ani] pe o comunitate, si nici nu aveam de gand sa mai stau prea curand, doar ca tema acestei comunitati plus reclama facuta, m-a facut sa incerc din nou reintegrarea intr-o comunitate medie de statut, si chiar sper sa ma tin de aceasta, cum stiu eu mai bine. Inca odata va salut pe toti . rKn și Rosalya 2
+rKn Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 WTF Fata sa joace CS:GO , bine asa . Bun venit!
+Mely- Postat Aprilie 29, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 29, 2016 Multumesc tuturor pentru urarile de bun venti. Rosalya 1
Daviid Postat Aprilie 29, 2016 Raport Postat Aprilie 29, 2016 Bine ai venit pe UltraPhase Romania! Sper sa te distrezi alaturi de noi!
Postări Recomandate