+rKn Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Toate declarațiile după remiza dintre City și Real. "În locul lor, dacă scoteam acest rezultat în deplasare, nu eram mulțumit" Manuel Pellegrini, antrenor Manchester CityMai avem meciul retur, iar echipa a jucat foarte bine în deplasare cu Sevilla, Monchengladbach, Dinamo Kiev și PSG. Dacă remizăm și pe terenul Realul așa cum am făcut-o la Paris, 2-2, ne calificăm în finală.Joe Hart, Manchester CityNoi am dominat prima repriză, dar ei au jucat foarte bine defensiv, au fundași cu mare experiență. Apoi ne-am apărat noi bine, eu mi-am făcut treaba pe final, am avut câteva intervenții bune, iar acest lucru este important, ne vom pregăti pentru săptămâna următoare. Sper să avem mai multe șanse, va fi un meci interesant.Vincent Kompany, Manchester CityAvem un record bun la meciurile jucate în deplasare în Liga Campionilor. A fost 0-0, dacă scoteam acest rezultat în deplasare nu eram prea mulțumit. La acest nivel, te aștepți să ai un portar extraordinar în spatele tău. Joe și-a făcut treaba, așa cum o face de fiecare dată pentru noi.Jesus Navas, Manchester CityCred că fiecare jucător este important, ştim că Ronaldo este un jucător foarte bun, dar putea fi înlocuit cu oricare altul Gareth Bale, Real MadridChiar și în absența lui Cristiano n-am schimbat prea multe. Au intrat Jese și Lucas, au jucat foarte bine. Am stat bine în teren, am plecat pe contraatac, dar n-am avut noroc și n-am marcat. Nu este un rezultat rău, pentru că n-am primit gol. Acum, jucăm acasă, unde ne simțim bine, marcăm multe goluri. Suntem încrezători și așteptăm meciul. Trebuie să fim prudenți, jucăm acasă și să atacăm mult. Sper să facem un joc defensiv la fel de bun, pentru că știu că ne așteaptă un meci dificil.Toni Kroos, Real MadridCred că ne-am apărat bine tot meciul, Manchester City n-a avut ocazii mari. În repriza a doua am avut mai mult mingea, în special în ultimele 30 de minute. Am avut 2-3 ocazii bune de a marca, dar am ratat. Acum, trebuie să câștigăm pe Santiago Bernabeu. Este important să marchezi în deplasare, în semifinale, dar nu e nicio problemă. Putem schimba acest lucru, iar acum vom încerca să câștigăm returul.Dani Carvajal, Real MadridNu e rezultat injust, a fost un meci foarte animat. Noi am avut ocaziile mai clare, cred că puteam câştiga. Dar, înaintea "dublei", ne-am spus că vom câştiga la noi acasă şi ne vom califica în finală. Cred că putem face asta.Sergio Ramos, Real MadridDacă la începutul sezonului am fi spus că vom avea de jucat un meci pentru a merge în finală şi depindem doar de dăruirea noastră, cred că toată lumea ne-ar fi lăudat pentru asta. Acum suntem aproape, băieţii sunt concentraţi pentru retur, vrem să jucăm în marea finală, acesta este obiectivul.Manchester City si Real Madrid au remizat , scor 0-0 , în manșa tur a confruntării din cadrul semifinalelor Ligii Campionilor, disputată în Anglia, pe stadionul City of Manchester. Returul va avea loc pe 4 mai, la Madrid, pe stadionul Santiago Bernabeu. Sursa : DolceSport.ro SyLenT și GaBi007 2
LeXuS Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 A fost un meci frumos!M-am uitat si eu la el a fost foarte frumos mai ales patrunderile Realului in a doua repriza !
+GaBi007 Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Eu sincer ma astept ca City sa produca surpriza . Prima repriza toata lumea a spus ca a fost clar dominata de ei si dupa parerea mea daca cei de la Real Madrid nu il aveau pe Pepe la acele 2 interventii salvatoare si daca scapa De Bruyne singur cu portarul , sigur era gol.
SyLenT Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Un meci bun Dar azi e favoritul meu > Bayern München VS Atletico MadridSunt curios ce va face Robert Lewandowski ,Robben ,Müller si Neuer
Postări Recomandate