+WahmonOfficial Postat Aprilie 23, 2016 Raport Postat Aprilie 23, 2016 Ce faceti, praduitorilor ? Am vazut ca multi 'scripteri' posteaza pe acest forum scripturi copiate din alte GameModeuri...Astfel, m-am gandit sa va provoc. In ce consta aceasta provocare ? Trebuie sa faceti un system de 'Car Spawn' cu mSelect. Sau Puteti face un system de arme tot pe mSelect... Reguli: *** Daca gasesc parti din system copiate de pe internet veti primi 20% WP. *** Pentru a participa trebuie sa lasati reply cu 'Particip', iar cand terminati systemul editati postul si il puneti intre tagurile [ code ] si [ /code ]. Five și Jrr.adrian11 2
LeXuS Postat Aprilie 23, 2016 Raport Postat Aprilie 23, 2016 Ce faceti, praduitorilor ? Am vazut ca multi 'scripteri' posteaza pe acest forum scripturi copiate din alte GameModeuri...Astfel, m-am gandit sa va provoc. In ce consta aceasta provocare ? Trebuie sa faceti un system de 'Car Spawn' cu mSelect. Sau Puteti face un system de arme tot pe mSelect... Reguli: *** Daca gasesc parti din system copiate de pe internet veti primi 20% WP. *** Pentru a participa trebuie sa lasati reply cu 'Particip', iar cand terminati systemul editati postul si il puneti intre tagurile [ code ] si [ /code ]. Frate nu se da 20% wp , pentru asa cva !
+WahmonOfficial Postat Aprilie 23, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 23, 2016 Frate nu se da 20% wp , pentru asa cva ! "Frate", pentru plagiat se face si inchisoare
LeXuS Postat Aprilie 23, 2016 Raport Postat Aprilie 23, 2016 "Frate", pentru plagiat se face si inchisoare "Frate", pentru plagiat se face si inchisoare Stiu faci cum vrei
Five Postat Aprilie 23, 2016 Raport Postat Aprilie 23, 2016 (editat) Eu nu ma consider scripter dar o sa incerc . Particip EDIT: E prima data cand incerc sa fac asa ceva si am avut nevoie de un model...Aveti link-ul mai jos sper ca se incadreaza in cerintele tale.Daca nu,asta e Link(SA-MP.RO): This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare In script file faceti un fiser .txt cu numele ArmeText2 si adaugati aceste 2 ID-uri de la arme : 348 0.0 0.0 0.0 2.5 //Deagle 344 0.0 0.0 0.0 2.5//Molotov Poze : Editat Aprilie 24, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« Bravo, daca ai nevoie de ajutor la script ma gasesti pe Y!M WahmonOfficial 1
AlleqsZ Postat Aprilie 25, 2016 Raport Postat Aprilie 25, 2016 Am incercat si eu ceva .. ceva #include <a_samp> #include <Selection> #define CUMPARA_O_ARMA_SI_IMPUSCAL_PE_WAHMON #define Portocaliu 0xFB4800AA #define Verde 0x00FF00AA #define Gri 0xAFAFAFAA new gun = mS_INVALID_LISTID; public OnFilterScriptInit() { print("Loading..."); gun = LoadModelSelectionMenu("CumparaOArmaSiImpusca-lpeWahmon.txt"); print("Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon loaded!"); return 1; } public OnPlayerModelSelection(playerid, response, listid, modelid) { if(listid == gun) { if(response) { switch(modelid) { case 348: { if(GetPlayerMoney(playerid) <0) return GameTextForPlayer(playerid, "~r~Free :P", 200, 1); GivePlayerMoney(playerid, 0), GivePlayerWeapon(playerid, 22, 30); GameTextForPlayer(playerid, "~B~Ai cumparat un Deagle", 200, 1); ShowModelSelectionMenu(playerid, gun, "Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon", Portocaliu, Verde, Gri); } case 357: { if(GetPlayerMoney(playerid) <0) return GameTextForPlayer(playerid, "~r~Free :P", 200, 1); GivePlayerMoney(playerid, 0), GivePlayerWeapon(playerid, 33, 20), GameTextForPlayer(playerid, "~r~Ai cumparat un Country Rifle", 200, 1); ShowModelSelectionMenu(playerid, gun, "Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon", Portocaliu, Verde, Gri); } case 350: { if(GetPlayerMoney(playerid) <0) return GameTextForPlayer(playerid, "~r~Free :P", 200, 1); GivePlayerMoney(playerid, 0), GivePlayerWeapon(playerid, 26, 15), GameTextForPlayer(playerid, "~r~Ai cumparat un Sawnoff Shotgun", 200, 1); ShowModelSelectionMenu(playerid, gun, "Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon", Portocaliu, Verde, Gri); } case 372: { if(GetPlayerMoney(playerid) <0) return GameTextForPlayer(playerid, "~r~Free :P", 200, 1); GivePlayerMoney(playerid, 0), GivePlayerWeapon(playerid, 32, 30), GameTextForPlayer(playerid, "~r~Ai cumparat un TEC-9", 200, 1); ShowModelSelectionMenu(playerid, gun, "Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon", Portocaliu, Verde, Gri); } case 347: { if(GetPlayerMoney(playerid) <0) return GameTextForPlayer(playerid, "~r~ No Money", 200, 1); GivePlayerMoney(playerid, 0), GivePlayerWeapon(playerid, 23, 30), GameTextForPlayer(playerid, "~r~Ai cumparat un Silinced 9mm", 200, 1); ShowModelSelectionMenu(playerid, gun, "Cumpara O Arma Si Impusca-l pe Wahmon", Portocaliu, Verde, Gri); } } } return 1; } return 1; } In scriptfiles creati un NotPad/WordPad cu format .txt , Numele de la System-ul Dvs!. ( Ex: CumparaOArmaSiImpusca-lpeWahmon.txt) Iar in acel fisier cu format .txt puneti id-urile de la arme EX: 348 0.0 0.0 0.0 2.5 357 0.0 0.0 0.0 2.5 350 0.0 0.0 0.0 2.5 372 0.0 0.0 0.0 2.5 347 0.0 0.0 0.0 2.5
Postări Recomandate