Five Postat Aprilie 9, 2016 Raport Postat Aprilie 9, 2016 Album : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Descriere : Romania New Generation[PROIECT BETA SQLITE] este un server la inceput . Acesta este versiunea V0.0.1,nu are prea multe comenzi...Este primul meu server de la 0 daca ii putem spune asa. Poate va este de folos Comenzi : /setcoins /setgifts /setlevel /setrvip /setvip,etc (rcon) /writecolor /buyvip /usegifts /createfw /buyh,etc (player) Download : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Jrr.adrian11, Daviid, ast35kp9id9031i4132jvnwqf și 1 altul 3 1
AlleqsZ Postat Aprilie 9, 2016 Raport Postat Aprilie 9, 2016 Frumos , dar la /stats daca nu ai fi bagat si parkour + duel . era mai jmek totui e destul de interesant !
Daviid Postat Aprilie 9, 2016 Raport Postat Aprilie 9, 2016 SQLite.. Nu imi place /Teles-ul, in TD asa.. arata urat. In rest totul arata bine. Bravo, felicitari! Frumos GM!
AlleqsZ Postat Aprilie 10, 2016 Raport Postat Aprilie 10, 2016 Intrebare : systemul de /gift + /itemshop la cat timp se da +1 gift ? sau nu se da ? ca eu unu' nu am gasit timp-ul
Five Postat Aprilie 11, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 11, 2016 Intrebare : systemul de /gift + /itemshop la cat timp se da +1 gift ? sau nu se da ? ca eu unu' nu am gasit timp-ul Nu am apucat sa termin comanda Ai gifts la stats ...Daca ai gifturi poti folosi comanda /usegifts de cate ori vrei
+qwert1 Postat Aprilie 12, 2016 Raport Postat Aprilie 12, 2016 Cand il deschid nu mi se incarca mapele... help
Five Postat Aprilie 12, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 12, 2016 Cand il deschid nu mi se incarca mapele... help Server-ul nu are mape.Daca nu cumva ai bagat tu mape
AlleqsZ Postat Aprilie 16, 2016 Raport Postat Aprilie 16, 2016 Nu am apucat sa termin comanda Ai gifts la stats ...Daca ai gifturi poti folosi comanda /usegifts de cate ori vrei Hmm .. deci d'aia puteam sa fac spam la greu cu gift-uri ? .. Bine de stiut ..
+AngelJD Postat Mai 27, 2016 Raport Postat Mai 27, 2016 Fain nu am ce spune!Cum a zis, si David, Ne Inregula Este TD-ul de la Teles!
Postări Recomandate