AlleqsZ Postat Aprilie 24, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 24, 2016 Care iubea un baiat (pentru ca am folosit 4 , voi folosi data viitoare 2
+Rosalya Postat Aprilie 24, 2016 Raport Postat Aprilie 24, 2016 care a murit . (Elena Andreea nu iubeste pe nimeni. )
+rKn Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Pai daca a spus " Si aia e" , s-a terminat povestea , nu? Reincep : Intr-un taram indepartat .....
Daviid Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Pai daca a spus " Si aia e" , s-a terminat povestea , nu? Reincep : Intr-un taram indepartat ..... Un împărat avea ...
Life Postat Septembrie 5, 2016 Raport Postat Septembrie 5, 2016 La carciuma lu Marcel Simoza,unde a stat si s-a imbatat,apoi cand a ajuns acasa a vomitat si ce-a mancat. A cam lesinat,de la atata bautura. Dupa aceea a facut o hepatita de grad intai,si-a propus sa-si puna pofta-n cui. Dupa 3 zile a murit,si s-a cam imputit. Asta a fost povestea mea,nu stiu daca ati inteles ceva din ea. But is not with suparare,ca o alta bunaciune REAPARE.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum