+GaBoRu. Postat Martie 21, 2016 Raport Postat Martie 21, 2016 Salutare azi 21.03.2016 vreau sa postez propiul meu Gamemode Lucrat de aproximativ 6 luni de zile impreuna cu inca un scripter [Prefata] , astazi vreau sa il fac public deoarece am pus stop la acest proiect si m-am apucat de alt proiect.Acest gamemode a mai fost postat acum aproximativ pe internet dar cu un update foarte vechi in care nu era pe mysql.Aici aveti un videotutorial cu prezentarea gamemodului in jur de 80% Baza de date am puso cu tot cu gamemode.Link download 1: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link download 2: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link Download 3: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link Download 4: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Link Download 5: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare P.S: In caz ca ti-a fost de folos gamemodul nu uita sa lasi si tu like si Subscribe. Pe viitor mai postez GameModuri.
Daviid Postat Martie 22, 2016 Raport Postat Martie 22, 2016 Frumos gamemodul, doar ca mi se pare cam simplu..
AlleqsZ Postat Martie 29, 2016 Raport Postat Martie 29, 2016 Jmek GM-ul dar ar mai merge niste mici update-uri (mai mici / mai mari)
+Xonix Postat Aprilie 15, 2016 Raport Postat Aprilie 15, 2016 Frumos gamemodul, doar ca mi se pare cam simplu.. Frumos Jmek GM-ul dar ar mai merge niste mici update-uri (mai mici / mai mari) Este smecker gm-ul. =) xD *fail*
AlleqsZ Postat Aprilie 16, 2016 Raport Postat Aprilie 16, 2016 =) xD *fail* Ce sa faci ? a schimbat link-ul de download .. era bun cand a postat GM-ul
Postări Recomandate