+xCrazyDuBSteP_. Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 Salut, nu prea are legatura cu asta, dar as vrea sa ma ajutati putin..Am o problema cu sa-mp-ul , desii l-am reinstalat imi face la fel.Poza Crash : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poza Folder Gta : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poza folder Cleo: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+xCrazyDuBSteP_. Postat Martie 7, 2016 Autor Raport Postat Martie 7, 2016 Face asa pe toate serverele? Da
AlleqsZ Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 1. Dai Un-Install la sa-mp !2. Dupa sterge GTA San Andreas (din uTorrent / BitTorrent , BitComet , ce folosesti) 3. Intra in Computer > Si cauta link-ul de la GTA San Andreas ( pe scurt , il inslatezi iar) !3. Dupa bagi versiunea ->> This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare <<--Daca iti apare problema iar , Atept un quote + Reply !
+WahmonOfficial Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 In CENZURA mea, vorbeste si tu corect || Inainte de [,] nu se lasa SPATIU: "Daca iti apare problema iar, astept raspuns". ON: Reinstaleaza GTA..
+krypdog_ Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 ))))))) ce rekt I-a dat Whamon lui Denyss ))))
+RiHn0 Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 1. Dai Un-Install la sa-mp ! 2. Dupa sterge GTA San Andreas (din uTorrent / BitTorrent , BitComet , ce folosesti) 3. Intra in Computer > Si cauta link-ul de la GTA San Andreas ( pe scurt , il inslatezi iar) ! 3. Dupa bagi versiunea ->> This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare <<-- Daca iti apare problema iar , Atept un quote + Reply ! ON: A explicat foarte bine Denis aici.OFF: Krypt, nu a fost rekt, wahm si-a dovedit iar comportamentul de hater, critic ce face spume cand vede ca altora le merge mai bine decat lui. Wahm, daca el a donat pentru System asta nu inseamna ca tu trebuie sa il supraveghezi si sa ii critici fiecare greseala, in jalnica incercare de a il face de ras. Nu suntem roboti, suntem oameni, invatam din greseli. Daca ai ceva sau ai probleme personale cu el, le rezolvati in privat, nu pe forum. Tipul de aici spune totul despre cei ca tine: .Acum astept comportamentul tau "exemplar"...Patetic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum